News

RSS
DJI julkistanut uuden Osmo Mobile 3 mallin

DJI julkistanut uuden Osmo Mobile 3 mallin 0

DJI on tänään 13.8 julkistanut uuden kompaktimman ja edullisen Osmo Mobile mallin. Malleja löytyy kaksi, tavallinen ja Combo, joista jälkimmäisessä on mukana suojapussi ja kokoontaittuva jalusta.

Osmo Mobile 3:ssa on uudistuneita ominaisuuksia rutkasti. Esimerkiksi uusi ActiveTrack 3.0 seurantajärjestelmä seuraa kohdetta entistä tarkemmin ja nopeammin. 

Katso lisää tuotteesta tuotekategorian kautta!

Mavic 2 Refresh Care huoltoturva nyt saatavilla

Mavic 2 Refresh Care huoltoturva nyt saatavilla 0

Mavic 2 Pro ja Zoom mallien huoltoturva nyt tilattavissa sivuiltamme hintaan 139 euroa sis. alvin. 

Käy katsomassa!

  • Buddha Apps
DJI Aeroscope webinaari Youtubessa

DJI Aeroscope webinaari Youtubessa 0

Esittelimme DJI Aeroscope tuoteperheen webinaarissa ja latasimme tallenteen Youtubelle. Käy katsomassa Aeroscope drone valvontajärjestelmän esittely oheisesta linkistä.

DJI Aeroscope Webinaari

  • Buddha Apps
DJI julkistanut Mavic 2 Pro ja Mavic 2 Zoom dronet

DJI julkistanut Mavic 2 Pro ja Mavic 2 Zoom dronet 0

Kauan odotettu julkistus on nyt totta ja uudet Mavic Pro 2 ja Mavic 2 Zoom mallin dronet ovat nyt ennakkotilattavissa meiltä. 

DJI, maailman johtava ilmakuvaus ratkaisujen valmistaja on tänään julkistanut uuden aikakauden Mavic 2 Pro ja Mavic 2 Zoom droneimallit. Mavic 2 Pro on maailman ensimmäinen drone jossa on Ruotsalaisen kameravalmistaja hasselbladin kamera. Mavic 2 zoom on maailman ensimmäinen kokoontaitettava drone jossa on optinen zoom.

Mavic 2 on kehittynein DJI kameralaitteisto joka on koskaan valmistettu. Suunniteltu ammattilaisille, ilmakuvaajille ja sisällöntuttajille. Mavic 2 malleissa yhdistyy kokoontaittuva rakenne ja markkinoiden kehittyneimmät kamerat sekä uudet ActiveTrack ja Hyperlapse kuvaustoiminnot, jotka tarjoavat entistä dynaamisemman kuvauskokemuksen. Uskomattomalla 31 minuutin lentoajalla sekä uudella entistä vakaammalla video siirtojärjestelmällä varustettuna, Mavic 2 sarjan laitteet tarjoavat parasta mitä markkinoilla on saatavilla.

Kun Mavic Pro julkistettiin kaksi vuotta sitten, se määritteli uudestaan drone laitteiden kuvausmahdollisuudet. Tänään siirrymme uudelle aikakaudelle ilmakuvauksessa, Mavic 2 uusien mallien muodossa. Mavic 2 mallisto mahdollistaa drone piloteille entistä nopeamman ja laadukkaamman kuvauskokemuksen.

Mavic 2 - huippulaatuinen Hasselblad kamera

Yhdessä Ruotsalaisen Hasselbladin suunnitteleman kameran kanssa, Mavic 2 Pro on maailman ensimmäinen drone malli jossa on integroitu Hasselblad kamera. Hasselblad tunnetaan erittäin korkealaatuisista ja kompakteista kameroistaan.

Mavic 2 Pro kamerassa on 1” CMOS sensori joka on aikaisempaan Mavic Pro malliin verrattuna nelinkertainen. 10-bitin Dlog-M tallennusprofiili mahdollistaa entistä paremmat jälkieditointi mahdollisuudet ja yli miljardin värisävyn tallennuksen. Mavic 2 pro tallentaa 20mp valokuvia uudella Hasselbladin HNCS teknologialla joka korostaa värejä. Manuaalisesti säädettävä aukko sekä 4K video HDR tuki antavat lisää kontrastia ja mahdollisuuden säätää kamera optimaalisesti kuvausolosuhteiden mukaan.

Mavic 2 Zoom - dynaamista kuvaamista

1/2.3” CMOS kennolla varustettu Mavic 2 Zoom on maailman ensimmäinen kokoontaittuva drone malli jonka kamerassa on optinen zoom. Pääset nyt lähemmälle kohdetta 24-48mm polttovälillä varustetulla kameralla. Digitaalisen 2x zoomauksen avulla optiikka kuvaa 96mm polttovälillä Full HD resoluutiolla. Hybrid auto-focus yhdistää liike ja kontrastin tunnistuksen ja nopeuttaa tarkennusta jopa 40%.12Mp valokuvat ja 4K videokuvaus. Lisäksi uusi SuperReso toiminnallisuus ottaa 9 kuvaa ja yhdistää ne automaattisesti yhdeksi 48Mp kuvauksi.

Mavic 2 Zoom mallin erikoisuus on lisäksi Dolly Zoom joka luo kuvaan aivan uudenlaisen ennen näkemättömän efektin dronekuvauksessa. Kamera zoomaa sisää etääntyessään kohteesta luoden parallax ilmiön.

Muita ominaisuuksia riittää

Kummatkin kameramallit kuvaavat 4K videota uskomattomilla yksityiskohdilla, jopa 100mbit/s käyttäen lisäksi uutta H.265 codec pakkausta. Median koko on pienempi, yksityiskohdat tarkempia ja kuvamateriaalin editoinnissa on entistä enemmän dataa mahdollistaen paremman editoinnin. Dynaaminen alue Pro mallissa on jopa 14 aukkoa ja Zoom mallissakin 13.

Uusia työkaluja kuvaukseen

Uusi Hyperlapse toiminnallisuus mahdollistaa liikkuvan timelapse videon kuvaamisen ja jakamisen videon valmiina älypuhelimen kautta suoraan sosiaaliseen mediaan. JPG ja RAW valokuvat voidaan tallentaa yhtäaikaa muistikortille, jolloin JPG kuvat voidaan jakaa sosiaalisessa mediassa ja RAW kuvat tarvittaessa käsitellä jälkeenpäin kaikkine yksityiskohtineen.

Uudet lentotoiminnallisuudet tuovat kuvaamiseen lisää helppoutta

Free
Lennä dronea manuaalisesti samalla kun otat Hyperlapse kuvaa

Circle

Automaattisesti lentää pilotin antamassa kulmassa kohdetta ympäri kuvaten timelapse videota

Course Lock

Drone lentää suoraan janaa mutta kamera on lukittu kohteeseen

Waypoint

Suunnittele monimutkaisiakin lentoreittejä korkeus ja paikkatietoon perustuen ja tallenna entistä monimutkaisempia otoksia automaattisesti

Liikkuvat kohteen seuraaminen on nyt entistä helpompaa. Uusi ActiveTrack 2.0 seuraa kohdetta samalla huomioiden esteet, väistäen ne. Käyttämällä pääkameraa ja edessä olevia kameroita, Mavic 2 luo 3-ulotteisen kuvan ympäristöstään ja tarkkailee kohteen liikkeitä uudella ennakoivalla algorytmillä. Kamerat ennakoivat liikkeitä ja reagoivat kohteen liikesuunnan muutokseen entistä nopeammin ja tarkemmin. Seurantaa voidaan jatkaa vaikka kohde menisi hetkeksi esteen taakse ja seurata kohdetta jopa 72kmh vauhdissa.

Turvallinen - älyläs - vakaa

Mavic 2 malleissa on entistä tehokkaampi tietokone ja sen myötä kehittyneemmän esteentunnistus ja lento-ominaisuudet kuin koskaan aikaisemmin. Ensimmäistä kertaa koskaan, Mavic 2 mallissa on nyt 10 eri tunnistussensoria pitkin dronea, jolloin esteentunnistus kattaa 360 asteen ympäristön.

Kehittynyt uusi APAS eli Advanced Pilot Assistant System seuraa dronen ympäristöä ja väistää esteet automaattisesti. Laskeutumista helpottaa uusi valosensori, joka tutkii alustaansa heikossa valossa laskeutuakseen turvallisesti.

Uudestaan suunniteltu OcySync 2.0 videolähetysjärjestelmä on nyt entistä vakaampi ja paremmalla kantomatkalla. Järjestelmä on varustettu tehokkaammalla häiriönpoistotekniikalla joka tulee 2.4 ja 5.8 Ghz taajuuksia. Tämä mahdollistaa eri taajuuksien käytön lähetys ja vastaanotto puolilla. Esikatselukuva on 1080p eli FullHD ja kantomatka jopa 8km. Voit myös tallentaa ja editoida suoraan välimuistista videota ja lähettää sen eteenpäin. Alkuperäiset JPG ja RAW valokuvat voidaan myös tallentaa omalle älypuhelimelle ja jakaa heti eteenpäin.

Aerodynaamisempi - pidempi lentoaika

Mavic 2 runko on suunniteltu uudelleen entistä aerodynaamisemmaksi. Ilmanvastus on 19% alhaisempi kuin aikaisemmin joka mahdollistaa 72 km huippunopeuden SPORT lentotilassa. Yhdistettynä entistä hiljaisempiin potkureihin ja energiatehokkaampiin moottoreihin, Mavic 2 malliien lentoaika on nyt jopa 31 minuuttia.

Mavic 2 kameroissa on 3 akselinen vakautusjärjestelmä, joka vakauttaa kameran uskomattoman tehokkaasti. Kuvat ja videot voidaan tallentaa suoraan dronen 8Gt sisäiseen muistiin tarvittaessa ja DJI suojelee käyttäjien takaa tehokkaasti.

Uudelleen suunniteltu radio-ohjain on varustettu irrotettavilla ohjaintikuilla jotta ohjain olisi helpompi kuljettaa ja varastoida. Mavic 2 on lisäksi yhteensopiva DJI Gogglesien kanssa.

 

Hinnat sis. alv. 24%

Mavic 2 Pro 1.449 €
Mavic 2 Zoom 1.249 €

Toimitukset alkavat kuunvaihteessa, ennakkotilattavissa heti meiltä!

Tutustukaa DJI:n videoon Youtubessa:

 

  • Jan Lindberg

MCC siirtyy uudelle alustalle 1.8.2018 0

Siirrymme uuteen verkkokauppa-alustaan 1.8.2018 alkaen. MCC nykyinen kauppa saattaa olla muutaman päivän suljettuna, mutta pyrimme siihen että siirtyminen ei aiheuttaisi kaupalle keskeytystä. Uusi kauppa tulee löytymään samasta osoitteesta jatkossakin.

Hyvää kesälomakautta kaikille asiakkaille!

Infradex Oy on ostanut Multicoptercenterin liiketoiminnan 0

Dynamix Oy:n on myynyt drone liiketoiminnan 1.6.2018 alkaen Infradex Oy:lle. Liiketoimintakauppa sisältää Multicoptercenter verkkokaupan ja ammattiratkaisuja tarjoavan Dronefactoryn. Dynamix Oy:n toimitusjohtaja Jan Lindberg siirtyy liiketoimintakaupan myötä Infradexille drone liiketoimintamme vastuuhenkilöksi. Dynamix Oy:n liiketoiminta jatkuu muilta osin normaalisti!

Osapuolet ovat tehneet läheisesti yhteistyötä jo vuodesta 2016

Yritykset ovat tehneet läheistä yhteistyötä jo vuodesta 2016 ja toimittaneet kymmeniä lämpökameroilla varustettuja drone ratkaisuja vaativiin tarpeisiin mm. puolustus- ja pelastus viranomaisille, sekä yrityksille mittaus ja tutkimus sovelluksiin. Liiketoimintakauppa on hyvin sujuneen yhteistyön luonnollinen jatkumo ja vahvistaa Infradexin asemaa markkinoilla.

Yhteistyön tavoitteena on entisestään parantaa lisääntyvien resurssien myötä mahdollisuuksia vastata nopeasti kasvavan drone markkinoiden vaatimuksiin, parantaa asiakas-, huolto- ja asiantuntijapalveluita sekä kehittää asiakaskokemusta.

Multicoptercenter - verkkokauppa

Multicoptercenter (MCC) on Suomen ensimmäinen vain drone tuotteisiin erikoistunut verkkokauppa, joka on toiminut jo vuodesta 2012 . Liiketoimintakaupan myötä, verkkokauppamme siirtyy uudelle alustalle uudistuneena ja avaamme 1.7.2018 entistä paremmalla konseptilla.

Dronefactory – drone ratkaisut ja palvelut ammattilaisille

Vuonna 2009 perustettu Dynamix Oy aloitti drone ratkaisujen toimittamisen jo vuonna 2011 ollen alan edelläkävijä Suomessa. Uudistunut Dronefactory konsepti lanseerattiin keväällä 2017, jolloin saimme myös pohjoismaiden ensimmäisenä DJI Enterprise Dealer statuksen.

Dronefactory tarjoaa asiakaskohtaisesti suunniteltuja drone ratkaisuja, sisältäen huolto-, tuki-, varalaite- ja koulutuspalvelut sekä laitevakuutukset avaimet käteen toteutuksella. Olemme toimittaneet vuodesta 2011 alkaen yli 200 ammatti UAV ratkaisua ja yli 3000 kuluttaja drone laitetta.

Infradex Oy

Infradex Oy on maan johtava lämpökuvausjärjestelmien maahantuoja, huoltoliike ja lämpökuvauksen sekä infrapunatekniikan kouluttaja. Olemme toimineet lämpökuvausjärjestelmien asiantuntijana jo yli 30 vuotta. Edustamme FLIR lämpökameroita jokaisella sovellusalueella aina puolustus- ja pelastus sovelluksista mittaus ja tutkimus sovelluksiin.

Lämpökamerainvestoinnin yksi tärkeimmistä osa-alueista on juuri asiantunteva koulutus. Kokenut henkilökuntamme on erikoistunut tuottamaan asiakaskohtaisia lämpökuvausratkaisuja.

Vastaus kasvavan markkinan vaatimuksiin

Haluamme vastata kasvavan markkinan vaatimuksiin ja tarjota jatkossakin Suomen parhaalla asiantuntemuksella ja pisimmällä kokemuksella ammatti drone ratkaisuja yritysasiakkaille.

“Liiketoimintakaupan myötä, saamme käyttöömme lisääntyneet resurssit, pysyäksemme alan huipulla ja pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin”, toteaa Dynamix Oy:n toimitusjohtaja Jan Lindberg.

“Dronefactoryn Jan Lindberg on osoittanut olevansa alalla kokenut ja arvostettu asiantuntija, joka täydentää erinomaisesti asiantuntijatiimiämme. Liiketoimintakaupan myötä pystymme tarjoamaan viranomais- ja yritysasiakkaillemme drone ratkaisuja alan parhaalla asiantuntemuksella ja kokemuksella, johon olemme tottuneet toimittaessamme lämpökamerajärjestelmiä jo yli 30 vuoden ajan”, kertoo Infradex Oy:n toimitusjohtaja Olavi Kumpulainen.

Espoossa 1.6.2018

Dynamix Oy

Jan Lindberg Toimitusjohtaja, yrittäjä +358 40 5585 853

 

Infradex Oy

Olavi KumpulainenToimitusjohtaja+358 40 0740 760

  • Buddha Apps