DJI Matrice 200 julkistettu - huippu-uutuus tulossa toukokuussa 2017.

RSS
DJI on tänään julkistanut uuden Matrice 200 mallin, joka käytännössä laittaa taas markkinat täysin uusiksi. Matrice 200 on DJI:n ensimmäinen säänkestävä ammattimalli, joka sisältää vakiona FPV kameran ja vaihtoehtoisen pääkameramallin. Mikä parasta - uusi Matrice 200 tukee myös Xenmuse XT lämpökameramallistoa ja Z30 SuperZoom kameraa. Tämä tarkoittaa, että Matrice 200 on äärimmäisen modulaarinen malli, joka soveltuu vaativiin ammattitehtäviin kuten ilma-, lämpö- ja kartoituskuvaukseen, etsintä ja pelastustehtäviin, teollisuuden tarkastuslentoihin ja monenlaiseen muuhun vaativaan käyttöön.
Matrice 200 voidaan varustaa useilla erilaisilla kamerolla ja malli on ensimmäinen markkinoilla oleva malli, joka tukee kaksoiskamerajärjestelmää. Tämä siis tarkoittaa, että pilotin FPV kameran lisäksi, Matrice 200 on mahdollista varustaa kahdella pääkameralla, jolloin yhdellä lennolla voidaan kuvata samaan aikaan lämpökuvaa ja tutkia kohdetta SuperZoom kameralla jopa 180x suurennoksella.
Matrice 200 on varustettu lisäksi monisuuntaisella esteentunnistusjärjestelmällä, joka esimerkiksi skannaa ylöspäin esteitä ja mahdollistaa kameran sijoittamisen myös laitteen yläpuolelle, jolloin voidaan toteuttaa esimerkiksi silta- ja muiden rakenteiden kuvausta kameran osoittaessa ylöspäin esteettömästi.
Matrice 200 toimitukset alkavat alustavan tiedo mukaan huhti-toukokuussa 2017. Hintaa ei ole vielä vahvistettu, mutta tulemme päivittämään blogiamme heti kun uutta tietoa on saatavilla.

Seuraava postaus

  • JML
Comments 0
Jätä kommentti
Nimesi:*
Email:*
Viesti: *

Huomioithan että kommentit hyväksytään ennen kuin ne julkaistaan

* Vaaditut kentät