Dronefactory ammatti UAV sivusto avattu

RSS
Olemme usean kuukauden rakentamisen jälkeen saaneet viimein avattua Dronefactory kotisivut, jotka keskittyvät ammatti UAV ratkaisuihin.
Sivuilta löytyy jo nyt hyvin tietoa, mutta tarkoituksemme on lisätä sisältöä jatkuvasti alan uutuuksista, Prodrone laiteratkaisuista ja tuoda tarkemmin sivujen kautta esille erityisesti ammattilaisten sovelluksissa käytettäviä laitteita, ohjelmistoja ja trendejä.
Multicoptercenter.fi verkkokauppa
Dronefactory toimii yrityksemme omistaman Multicoptercenter.fi verkkokaupan rinnalla ja pääasiassa kuluttaja- ja harrastetuotteet löytyvät verkkokaupan valikoimista sisältäen toki myös ammatti UAV laiteratkaisut. Käytännössä kaikki ammattiratkaisut toteutetaan tarjousten perusteella asiakaslähtöisesti suunniteltuna, minkä takia Dronefactory tarjoaa ratkaisuista tärkeää lisätietoa asiakkaan tiedonjanon sammuttamiseksi.
Uutuuksia, ohjelmistoja ja aplikaatioita
Lähiaikona sivulle lisätään mm. DJI:n lentotiloista kertova artikkelisarja, jossa käymme läpi eri lentotilojen toiminnallisuudet ja hyödyt. Tulemme myös käsittelemään tarkemmin DJI:n uutuuksia niiden ilmestyessä ja esittelemään mm. uudet FlightHub ja DJI Pilot aplikaatiot, jotka liittyvät uuteen Matrice 200 mallisarjaan.
UAV ammattipalvelut kauttamme
Yhteistyöverkostomme tarjoaa korkeatasoiset ammatti UAV kuvauspalvelut toteutettuna alan nykyaikaisimmalla kalustolla. Silloin kun oman laitteen hankinta ei ole ajankohtaista tai tarpeellista, voit tilata valtakunnallisesti kauttamme kuvauspalveluita perinteisestä ilmakuvauksesta aina vaativiin lämpö- ja kartoituskuvauksiin, toteutettuna tarvittaessa avaimet käteen periaatteella.
Toivomme että uusi Dronefactory sivumme on informatiivinen ja ammattimainen lähde silloin kun harkitsette UAV laitteita ammattikäyttöön. Arvostamme kovasti palautetta ja ehdotuksia sivujen sisällöstä, joten laittakaa rohkeasti viestiä tulemaan, niin kehitämme sivujamme entisestään asiakkaan toivomaan suuntaan.
Espoossa 4.4.2017
DroneFactory
Jan Lindberg
Yrittäjä

Aikaisempi postaus Seuraava postaus

  • JML
Comments 0
Jätä kommentti
Nimesi:*
Email:*
Viesti: *

Huomioithan että kommentit hyväksytään ennen kuin ne julkaistaan

* Vaaditut kentät