Dronefactory DJI Enterprise Dealeriksi

RSS
Olemme elokuun alussa allekirjoittaneet DJI:n kanssa DJI Enterprise Dealer sopimuksen, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että aloitamme uudestaan DJI ammattimallien maahantuonnin Suomessa. Tietääksemme olemme pohjoismaiden ensimmäinen DJI Enterprise Dealer statuksella varustettu ratkaisutoimittaja.
Tässä yhteydessä lyhyt historia olisi ehkä paikallaan
Aloitimme DJI maahantuonnin Suomessa ensimmäisenä jo vuonna 2011. Flamewheel rakennussarjat olivat rakennussarjoja, jotka vaativat pientä puuhastelua ja osaamista. DJI muutti alan kertaheitolla tuomalla Phantom mallin markkinoille, joka oli ensimmäinen ns. heti lentovalmis laitteisto. Phantom sarjasta onkin tullut alan tunnetuin konsepti ja tätä kirjoittaessa, odottelemme loppuvuodesta jo viidennen sukupolven mallia markkinoille.
Markkinat kehittyivät
UAV markkinat kehittyivät nopeasti ja kuluttajalaitteiden suosio kasvoi räjähdysmäisesti 2012-2015 välisenä aikana. Yrityksemme alkuperäinen ja edelleen voimassa oleva näkymys oli, että aloittaessamme toimimme ammattilaitteiden maahantuojana tarjoamalla asiakkaillemme avaimet käteen ratkaisuja. Toiminta kuitenkin kehittyi nopeasti tukkuritoiminnaksi, mikä ei koskaan ole ollut tarkoituksemme. Tämän takia päätimme syksyllä 2015 luopua suorasta maahantuonnista ja siirryimme DJI tuotteiden jälleenmyyjäksi Suomessa. Verkkokauppamme Multicoptercenter jatkoi normaalisti kaikkien DJI tuotteiden myyntiä ja samalla kehitimme entisestään ammatti UAV ratkaisumyyntiä Prodrone tuotteistuksemme pohjalta - alkuperäisellä avaimet käteen toteutuksella.
Viimeisen kahden vuoden aikana olemme ostaneet DJI tuotteet useammalta eri tukkurilta, Suomesta ja Euroopasta. Valitettavasti meidän kannaltamme tukkurit ja nykyinen maahantuoja Suomessa eivät pysty tarjoamaan sellaista tietämystä ja asiantuntemusta, jota toiminnassamme tarvitsemme. Tukkureiden rooli on tuotteiden volyymipohjainen jakelu ja logistiikkalenkkinä toimiminen, ei ratkaisutoimittajan rooli, joka on täysin ymmärrettävää.
DJI Enterprise Dealer Status
Oli siis aika tehdä jotain pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme edelleen Suomen parasta UAV alan asiantuntemusta, asiakaskohtaisesti tuotettuja ratkaisuja, avaimet käteen järjestelmiä ja teknistä tukea.
Elokuun alussa allekirjoitettu yhteistyösopimus tarkoittaa, että palaamme alkuperäiseen suunnitelmaan, maahantuojaksi ja ratkaisutoimittajaksi, keskittyen DJI Enterprise tason tuotteisiin, johon kuuluvat mm. uudet Matrice 200 sarjan mallit, Matrice 100, Matrice 600, S1000+ sekä AG-sarjan viljelylannoitukseen tarkoitetut mallit (ei toistaiseksi EU alueella myynnissä).
Dronefactory ammatti UAV ratkaisuihin keskittyneet kotisivumme tulevat saamaan runsaasti lisää sisältöä uuden DJI statuksen myötä ja jatkamme ylpeänä jo vuodesta 2011 alkanutta yhteistyötä DJI:n kanssa entistä paremmin eväin.
Uusi M210 esitellään aivan lähiaikoina asiakkaillemme
Ajankohta ei voisi olla parempi, sillä uusi M200 sarjan mallisto on viimein markkinoilla ja tätä kirjoittaessa M210 kaksoiskameralla ja IP43 sääsuojauksella oleva malli on saapumassa käyttöömme ja aloitamme ratkaisun esittelyn henkilökohtaisesti tärkeimmille asiakkaillemme ja tulemme järjestämään avoimen esittelytilaisuuden syyskuun alussa.
Pysykää siis kanavalla, tulossa on henkilökohtainen kutsu kaikille postituslistallemme ilmoittautuneille ja paljon uutta mielenkiintoista syksyn aikana!

Aikaisempi postaus Seuraava postaus

  • JML
Comments 0
Jätä kommentti
Nimesi:*
Email:*
Viesti: *

Huomioithan että kommentit hyväksytään ennen kuin ne julkaistaan

* Vaaditut kentät