Infradex Oy on ostanut Multicoptercenterin liiketoiminnan

RSS

Dynamix Oy:n on myynyt drone liiketoiminnan 1.6.2018 alkaen Infradex Oy:lle. Liiketoimintakauppa sisältää Multicoptercenter verkkokaupan ja ammattiratkaisuja tarjoavan Dronefactoryn. Dynamix Oy:n toimitusjohtaja Jan Lindberg siirtyy liiketoimintakaupan myötä Infradexille drone liiketoimintamme vastuuhenkilöksi. Dynamix Oy:n liiketoiminta jatkuu muilta osin normaalisti!

Osapuolet ovat tehneet läheisesti yhteistyötä jo vuodesta 2016

Yritykset ovat tehneet läheistä yhteistyötä jo vuodesta 2016 ja toimittaneet kymmeniä lämpökameroilla varustettuja drone ratkaisuja vaativiin tarpeisiin mm. puolustus- ja pelastus viranomaisille, sekä yrityksille mittaus ja tutkimus sovelluksiin. Liiketoimintakauppa on hyvin sujuneen yhteistyön luonnollinen jatkumo ja vahvistaa Infradexin asemaa markkinoilla.

Yhteistyön tavoitteena on entisestään parantaa lisääntyvien resurssien myötä mahdollisuuksia vastata nopeasti kasvavan drone markkinoiden vaatimuksiin, parantaa asiakas-, huolto- ja asiantuntijapalveluita sekä kehittää asiakaskokemusta.

Multicoptercenter - verkkokauppa

Multicoptercenter (MCC) on Suomen ensimmäinen vain drone tuotteisiin erikoistunut verkkokauppa, joka on toiminut jo vuodesta 2012 . Liiketoimintakaupan myötä, verkkokauppamme siirtyy uudelle alustalle uudistuneena ja avaamme 1.7.2018 entistä paremmalla konseptilla.

Dronefactory – drone ratkaisut ja palvelut ammattilaisille

Vuonna 2009 perustettu Dynamix Oy aloitti drone ratkaisujen toimittamisen jo vuonna 2011 ollen alan edelläkävijä Suomessa. Uudistunut Dronefactory konsepti lanseerattiin keväällä 2017, jolloin saimme myös pohjoismaiden ensimmäisenä DJI Enterprise Dealer statuksen.

Dronefactory tarjoaa asiakaskohtaisesti suunniteltuja drone ratkaisuja, sisältäen huolto-, tuki-, varalaite- ja koulutuspalvelut sekä laitevakuutukset avaimet käteen toteutuksella. Olemme toimittaneet vuodesta 2011 alkaen yli 200 ammatti UAV ratkaisua ja yli 3000 kuluttaja drone laitetta.

Infradex Oy

Infradex Oy on maan johtava lämpökuvausjärjestelmien maahantuoja, huoltoliike ja lämpökuvauksen sekä infrapunatekniikan kouluttaja. Olemme toimineet lämpökuvausjärjestelmien asiantuntijana jo yli 30 vuotta. Edustamme FLIR lämpökameroita jokaisella sovellusalueella aina puolustus- ja pelastus sovelluksista mittaus ja tutkimus sovelluksiin.

Lämpökamerainvestoinnin yksi tärkeimmistä osa-alueista on juuri asiantunteva koulutus. Kokenut henkilökuntamme on erikoistunut tuottamaan asiakaskohtaisia lämpökuvausratkaisuja.

Vastaus kasvavan markkinan vaatimuksiin

Haluamme vastata kasvavan markkinan vaatimuksiin ja tarjota jatkossakin Suomen parhaalla asiantuntemuksella ja pisimmällä kokemuksella ammatti drone ratkaisuja yritysasiakkaille.

“Liiketoimintakaupan myötä, saamme käyttöömme lisääntyneet resurssit, pysyäksemme alan huipulla ja pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin”, toteaa Dynamix Oy:n toimitusjohtaja Jan Lindberg.

“Dronefactoryn Jan Lindberg on osoittanut olevansa alalla kokenut ja arvostettu asiantuntija, joka täydentää erinomaisesti asiantuntijatiimiämme. Liiketoimintakaupan myötä pystymme tarjoamaan viranomais- ja yritysasiakkaillemme drone ratkaisuja alan parhaalla asiantuntemuksella ja kokemuksella, johon olemme tottuneet toimittaessamme lämpökamerajärjestelmiä jo yli 30 vuoden ajan”, kertoo Infradex Oy:n toimitusjohtaja Olavi Kumpulainen.

Espoossa 1.6.2018

Dynamix Oy

Jan Lindberg Toimitusjohtaja, yrittäjä +358 40 5585 853

 

Infradex Oy

Olavi KumpulainenToimitusjohtaja+358 40 0740 760

Aikaisempi postaus Seuraava postaus

  • Buddha Apps
Comments 0
Jätä kommentti
Nimesi:*
Email:*
Viesti: *

Huomioithan että kommentit hyväksytään ennen kuin ne julkaistaan

* Vaaditut kentät