Matrice 200 malli nyt toimituksessa tilauksesta

RSS
Kauan odotettu uusi M200 multikopteri DJI:ltä on nyt tilattavissa tarjousten pohjalta.
DJI:n Euroopan Enterprise tuotepuolen tukkuri on ilmoittanut meille, että ensimmäiset M200 mallit ovat saapuneet varastoon ja toimitusvalmiina. Kyseinen malli on M200 sarjan perusmalli, joka tukee yhtä samanaikaisesti toimivaa pääkameraa.
Kaikki M200 sarjan mallit ovat säänkestäviä, varustettu kahdennetuilla kriittisillä komponenteilla ja IP43 luokiteltuja. DJI ilmoittaa laitteiden käyttölämpötilan olevan -20 ja 45 asteen välillä ja uusi akkujen lämmitystekniikka mahdollistaa myös pakkasolosuhteissa pitkät lentoajat.
M200 on yhteensopiva X4S, X5S, Z30 ja Zenmuse XT lämpökameroiden kanssa. Lämpökameran kanssa käytettäessä tulee hankkia erillinen kiinnitysadapteri. Pääkameran lisäksi mallissa on vakiona FullHD tason FPV kamera, josta pilotti voi katsoa näkymään suoraan eteenpäin ja säätää TILT kulmaa näkymässä.
M200 ei pysty varustamaan kahdella samanaikaisesti toimivalla kameralla tai yläpuolelle sijoitetulla kameralla. Tätä varten on malliston M210 malli, joka on tulossa elokuun lopulla. M210 mallista on tulossa myös RTK malli, joka pystyy muutaman senttimetrin paikannustarkkuuteen.
Olemme tekemässä parhaillaan kaikista M200 malliston malleista Prodrone tuotteistuksia, jotka lisäämme verkkokaupan lisäksi sivuille lähiaikoina.
Prodrone mallistomme tarjoaa valmiiksi tuotteistettuja lentovalmiita ja testattuja ratkaisuja avaimet käteen periaatteella. Jo vuodesta 2013 alkanut konseptimme sisältää valmiin laiteratkaisun lisäksi aina laite- ja lentokoulutuksen, kehittyneet varaosa- ja huoltopalvelut sekä optiona laitteen lentovahinkovakuutuksen alan johtavalta toimijalta Hollannista, sovelluskohtaisen koulutusohjelman (lämpökuvaus, kartoitus, tarkastus jne.) ja mahdollisuuden varalaitepalveluun.
Kysy tarjous M200 laiteratkaisuista meiltä ottamalla sähköpostilla yhteyttä. M200 mallin toimitusaika on tällä hetkellä noin viikko.
Luonnollisesti kaikki ratkaisumme kevyimmistä Phantom 4 pohjaisista laitteista aina M210-RTK ratkaisuihin ovat hankittavissa myös järkevällä leasing vuokrarahoituksella.

Aikaisempi postaus Seuraava postaus

  • JML
Comments 0
Jätä kommentti
Nimesi:*
Email:*
Viesti: *

Huomioithan että kommentit hyväksytään ennen kuin ne julkaistaan

* Vaaditut kentät