Miksi UAV ratkaisu kannattaa hankkia vuokraleasingilla!

RSS
Leasing on erinomainen tapa hankkia nopeasti kehittyvää tekniikkaa ja tukee täysin sitä ajatusmallia, minkä takia Dronefactory on lähtenyt alunperin tarjoamaan ratkaisuja avaimet käteen periaatteella, tarjoten samalla leasing rahoitusta.
Mikä on leasing?
Leasing on vuokraamista, jossa asiakas vuokraa laitteiston 24-60 kk ajaksi. Ratkaisun rahoittaa leasing yhtiö kuten Svea Leasing. Vuokrakauden jälkeen asiakkaalla on mahdollisuus lunastaa laitteisto myyjältä yleensä 5% loppulunastushinnalla, jonka jälkeen laitteisto siirtyy ostajan omaisuudeksi.
Yleisin vuokraleasing aika on nopeasti kehittyvän teknologian aloilla 24-36 kuukautta.
Svea Leasing vaatii laitteistolle palo- ja varkausvakuutuksen, ei muuta. On kuitenkin suositeltavaa hankkia laitteelle lisäksi lentovahinko- ja vastuuvakuutus, josta jälkimmäisen Trafi vaatii ammatinharjoittajilta.
Miksi leasingrahoitus?
Nopeasti kehittyvillä aloilla teknologia kehittyy pikaista vauhtia ja laitteistojen ominaisuuksia tulee jatkuvasti lisää. Ei siis välttämättä ole kannattavaa hankkia laitteistoa omaan omistukseen, koska teknologia on helposti vanhaa jo muutaman vuoden kuluttua.
Leasing rahoituksella yritys voi jakaa investointikustannuksen usealle vuodelle, jolloin ratkaisu saadaan tuottavaan käyttöön heti.
Tänä päivänä ammattiratkaisun investointi on noin 20-25K euroa sisältäen avaimet käteen toimituksen koulutuksella. Jos investoinnin jakaa esimerkiksi kahdelle vuodelle, tulee kuukausikuluksi noin 900€/kk. Tällaisella kululla laitteistosta saadaan heti kannattava oli kyseessä sitten palvelutuottaja joka tarjoaa UAV palveluja tai esimerkiksi kunnan, kaupungin tai yrityksen omaan käyttöön tuleva ratkaisu.
Leasingin edut vuokralleottajalle?
Leasingrahoitus ei näy vuokralleottajan taseessaVuokralleottaja ei tee poistojaVuokrat vähennetään kuluina tuloslaskelmassaArvonlisäveron vähennysoikeus vuokralaskusta
Koneiden ja laitteiden vaihtaminen uusiin on vaivatonta ja se ei sido pääomaa
Hankinnalle ei tule suurempaa ensimmäistä vuokraerää
Kiinteät vuokrat helpottavat budjetointia ja suunnittelua
Voit rahoittaa hankintoja alkaen 500 eurosta
Meiltä saat kaikki ratkaisut leasing rahoituksella
Asiakaskohtaiseen tarjoukseen perustuva leasing-hakemus käsitellään Svea Leasingin toimesta jopa muutamassa tunnissa ja hyväksytty rahoitus-sopimus lähetetään sähköisesti asiakkaalle heti. Toimitus tapahtuu nopeasti koulutuksen kera.
Jos olet kiinnostunut leasingrahoituksella hankittavasta ratkaisusta, ota yhteyttä INFO valikon alla olevan lomakkeen avulla ja kerro meille tarkemmin tarpeenne.

Aikaisempi postaus Seuraava postaus

  • JML
Comments 0
Jätä kommentti
Nimesi:*
Email:*
Viesti: *

Huomioithan että kommentit hyväksytään ennen kuin ne julkaistaan

* Vaaditut kentät