Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

phantom

DJI Phantom julkistettiin vuodenvaihteessa 2012-2013 jonka jälkeen se on vallannut markkinoita nopeammin ja laajemmin kuin kukaan osasi odottaa. Phantom sarjan kopterit ovat ns. heti-valmis konseptin mukaisia lentovalmiita laitteita, joita ei tarvitse kasata, rakennella tai juotella sen enempää. Käytännössä ainoa vaadittava toimenpide on akun lataaminen, jonka jälkeen laite on lennettävissä heti.

Phantom mallisto laajentunut loppuvuodesta 2013

Kutsutaan sitten alkuperäistä Phantom multikopteria tässä yhteydessä vaikka Phantom 1 mallina, jotta emme sekoita tätä muihin Phantomeihin. Loppuvuodesta 2013 DJI julkisti uuden Phantom 2 Vision (Vision) jonka erikoisuutena on WiFin pohjalta toimiva FPV eli videolinkki toiminnallisuus, oma HD1080 kamera vakaajalla sekä isompi jopa 2.5 kertaa 1 mallia pidemmän lentoajan tarjoava akku.

Phantom 2

Vuodenvaiheessa 2014 markkinoille tuli Phantom 2 malli, jossa on sama akku kuin Visionissa ja siihen on saatavilla 2 akselinen Visionin kameravakaajaa kehittyneempi gimbaali, joka mahdollistaa laadukkaan videokuvaamisen. Malleja on myynnissä kaksi, Phantom 2 tai Phantom 2 + Zenmuse GoPro gimbaali. Uutena ominaisuutena valmiiksi johdotettu videolink kaapelointi sekä GoPro gimbaalin suorasigbaali ilman AV kaapelia ja kameran virransyöttö kopterista. Huhtikuussa 2014 tulee myyntiin DJI:n uusi Zenmuse 3D gimbaali, joka tuo ensimmäistä kertaa Phantom sarjan laitteisiin kolmiakselisen kameravakaajan, joka vakauttaa myös horisonttia sivusuunnassa, mahdollistaen entistä vakaamman videokuvan.

Phantom FC40 ja uusi Vision 2

Viimeisin tammikuussa 2014 tuotantoon ehtinyt Phantom FC40 on Visionista väännetty edullisempi malli, jossa on HD702 tason videokamera ja Phantom 1 tuttu perusakkuratkaisu. DJI on tätä kirjoittaessa tuomassa myös päivitetyn Vision mallin markkinoille, josta lisätietoja myöhemmin.

Phantom soveltuu moneen mutta siinä on myös rajoituksia

Joudumme päivittäin vastaamaan Phantom asiakkaiden kysymyksiin ja pulmiin, mistä suurin osa johtuu siitä, ettei asiakkaalla ole kokemusta multikoptereista tai odotusarvot ovat liian suuret. Välillä tuntuukin, että Phantomista on tullut joka paikan höylä, joka pystyy koostaan, painostaan ja ominaisuuksistaan huolimatta suoriutumaan tehtävästä kuin tehtävästä. Phantom on erinomainen aloittelijan laitteisto, jolla voidaan tuottaa hyvälaatuista videokuvaa Zenmuse GoPro gimbaalin avulla, mutta sen koko ja rakenne ei sovellu vaativiin olosuhtesiiin, isommille kameroille tai hyötykuormaan, joten muistetaan realiteetit ja toimitaan sen mukaisesti valittaessa multikopteria omiin tarpeisiin.

Phantom alavalikot - vain Phantom yhteensopivia ja suositeltavia tuotteita

Halusimme selventää erityisesti uusille Phantom asiakkaille lisävarustevalikoimaa, minkä takia olemme valinneet Phantom multikopterin alavalikoihin ainoastaan Phantom yhteensopivia ja Phantomin kanssa suositeltavia lisävarusteita ja modeja. Verkkokaupastamme löytyy satoja tuotteita, joita voidaan käyttää myös Phantomin kanssa, mutta joita ei monimutkaisuuden tai asennuksen vaikeuden takia suositella Phantom asiakkaille. Jos haluat varmasti yhteensopivan tuotteen, katso Phantom mallikohtaisesti listatut tuotteet valitsemalla oma mallisi, jolloin valinnan alta löytyy kaikki yhteensopivat lisävarusteet.

Tuotteet 1-16 / 37

Sivu:
  1. 1
  2. ...

Laskeva