Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

Akut ja laturit

Phantom multikoptereissa on aina tehtaan akkulaturi vakiona mukana. Tehtaalta tuleva laturi on kuitenkin erityisesti Phantom 1 ja Phantom FC40 mallin koptereissa aika tehoton ja vaatii n. 2-3 tunnin latausajan. Hankkimalla tehokkaamman laturin, latausaika voidaan helposti minimoida jopa 20 minuuttiin, joten suosittelemme ehdottomasti tehokkaamman laturin hankintaa, varsinkin jos akkuja on useampia.

Phantom ja FC40 mallin akut

Phantomissa käytetään kolmen kennon 2200mAh LiPo akkua (3S). Akkukotelon muodon ja koon takia, Phantomissa ei kannata käyttää muiden valmistajien akkuja ellei ole varmaa, että ne mahtuvat koteloon. Käytännössä Phantomia ei voida varustaa isompi kapasiteettisella akulla järkevästi, joten ainoa mahdollisuus lentoajan lisäämiseen on käyttää kahden akun modausta, jolla kyytiin saadaan parhaimmillaan jopa kolme akkua haluttaessa.

Phantom 2 ja Vision akut

Phantom 2 ja Vision malleissa DJI:n tehdas on suunnitellut omalaatuisen älykkäällä lataustekniikalla varustetun akun, jossa äly on itse akussa. Erikoisen liitännän ja akkukehikon takia, lisätarvikeakkujen käyttö on lähes mahdotonta, ainakin mielestämme aivan turhaa. Tehdasakun kapasiteetti on 5200mAh ja kennomäärä kolme eli 3S. Laturi tulee myös tehtaalta ja ainoa keino tehokkaamman laturin käyttämiseen on vakiolaturin latauspistokkeen katkaiseminen ja kytkeminen toiseen laturiin, mutta emme missään nimessä rohkaise ketään omatoimisesti tekemään moista.


 

13 Tuote(tta)

Laskeva