Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

FPV Video & TX/RX

FPV eli First Person View eli videolinkki on nykyään suosittu lisävaruste, jota suosittelemme jokaiselle Phantom pilotille. Videolinkin avulla, kopterissa kiinni oleva GoPro Hero 3 kamera lähettää realiaikaisena ja ilman näkyvää viiveettä kamerakuvan maa-asemalle, joka koostuu monitorista ja vastaanottimesta. Vastaanotin voi olla myös sisäänrakennettuna monitoriin, joka yksinkertaistaa laitteistoa ja mahdollistaa helpomman virtaratkaisun.

Eu laillinen lähetin

EU:n lainsäädännön mukaan 5.8Ghz taajuudella voidaan käyttää maksimissaan 25mw lähetysteholla varustettua lähetintä. Tarjoamme tähän tarkoitukseen ImmersionRC:n laadukasta 25mw lähetintä, vastaanotinta ja/tai vastaanottimella olevaa Lilliput tai Foxtech monitoria. Myymme myös tehokkaampia lähettimiä, joihin voidaan hakea käyttäjän toimesta lupa Trafilta. Painotamme, ettei videolinkin kantavuus tai signaalin laatu ole suoraan verrannollinen lähetystehoon, joten kannattaa optimoida kokonaisuus ja hankkia laitteisto, jossa on diversity eli kaksoisvastaanotin tai diversity monitori. Laadukkailla antenneilla on signaalilaatuun myös iso merkitys ja suunta-antenneilla voidaan signaalia entisestään parantaa.

32 kanavainen standardi tullut jäädäkseen

Loppusyksystä 2013 markkinoille tulleet 32 kanavaiset mallit ovat helpottaneet kahden eri standardin välisiä yhteensopivuusongelmia. 32 kanavainen lähetin tai vastaanotin mahdollistaa Immersion/Fatshark sekä DJI/Foxtech kanavataajuusalueiden käytön. Eli 32 kanavaisesta lähettimestä voidaan valita oikea taajuusalue, joka on yhteensopiva jomman kumman standardin kanssa. Vastaavasti toimii myös 32 kanavainen vastaanotin.

Kantomatka

Videolinkkien kantomatka riippuu kokonaisuudesta. Yleensä kantomatka on n. 400m mutta hyvällä kokoonpanolla, voidaan kantomatka jopa kolminkertaistaa. Kantomatka riippuu myös ilmasto olosuhteista, aurinkotuulista ja esteistä. Samassa paikassa aurinkoisella ilmalla viikon välein tehty testi osoitti, että kantomatka saattaa pudota merkittävästi aurinkotuulien takia. Korkean digitaalisen taajuuden takia, signaali on myös erityisen huono läpäisemään esteitä tai heijastumaan rakennuksista, joten näköyhteys linkin välillä on keino varmistua hyvästä toimivuudesta.

Phantom yhteensopivuus

Kaikki myymämme videolinkit voidaan asentaa Phantom multikopteriin. Phantom 1 ja FC40 malleissa asennus vaatii kopan avaamisen ja videolinkin virransaannin juottamalla kopteriin virtajohdot sekä GoPro Herolle AV kaapelin. Phantom 2 mallissa on valmiina videolinkin johdot, jotka juotetaan lähettimeen. Tässä mallissa ei vaadita erilllstä AV kaapelia mikäli käytössä on DJI:n Zenmuse gimbaali, josta myös kamera saa virtansa.

 


Tuotteet 1-16 / 23

Sivu:
  1. 1
  2. ...

Laskeva