Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

Lähetin

Videolähetin on videolinkin osa joka asennetaan multikopteriin. Yleisimmin käytetty radiotaajuus on 5.8Ghz ja EU hyväksytty lähetysteho 25mw. Videolink vaatii virtaa toimiakseen. ImmersionRC valmistajan videolink lähetinosat voidaan asentaa 3S - 6S akuilla varustettuun multikopteriin suoraan. Foxtech videolähetin taas ei kestä suoraan yli 12V virtaa, joten jos se asennetaan 4S-6S akulla varustettuun multikopteriin, joudutaan sille syöttämään alennetua virtaa käyttämällä UBEC virranalennuspiiriä.

Videolinkin muut osat koostuvat erillisestä vastaanottimesta tai monitorin sisään rakennetusta vastaanottimesta kuten Lilliput 32 CH Diversity monitori. Sisäänrakennetulla vastaanottimella varustetut monitorit eivät ole yhtä tehokkaita kuin erillisellä vastaanottimella rakennettu videolink järjestelmä, mutta ne toimivat riittävän laadukkaasti useimmissa järjestelmissä ja ovat huomattavasti helpompia asentaa. Lilliputin monitoreissa on fiksu akkusysteemi, joka ei vaadi erillistä virtaliitäntää vaan toimii yleisesti saatavilla LP-E6 tai NP-970 akuilla ja akkuadapterilevyllä.

Paras mahdollinen EU hyväksytty videolink systeemi saadaan käyttämällä ImmersionRC:n 25mw lähetinosaa sekä ImmersionRC UNO vastaanotinta. Tälle joudutaan keksimään virta jostain, joka usein toteutetaan katkaisemalla ulkoisen virtalähteen latauskaapeli ja juottamalla tähän XT60 liitin, jolloin vastaanotin (ja monitori) saa virtansa esimerkiksi 2200mAh Phantom 1 akusta. Lipo akkuja käytettäessä kannattaa muistaa, että niitä ei saa vetää tyhjäksi, joten videomonitorin ja -vastaanottimen akku tulee irrottaa liittimestä ettei akku purkaannu käyttökelvottomaksi.


 

5 Tuote(tta)

Laskeva