Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

Phantom 2 & Vision

Phantom 2 Vision ja Phantom 2 mallit julkistettiin syksyllä 2013. Vision malli oli aikaisemmasta poiketen varustettu DJI:n omalla FullHD videokameralla, WiFi extender lähettimellä sekä mahdollisuudella katsoa videon kuvaa reaaliaikaisena älypuhelimen näytöltä sekä ohjata kamerakulmaa ja asetuksia puhelimella. Käytettävän tekniikan takia Vision mallin kantomatka on alle puolet (n. 400m hyvissä olosuhteissa) muista Phantom malleista (Wifi + 5.8Ghz taajuus ohjaamiseen). Visionin hyvinä puolina on mahdollisuus katsoa realiaikaista videokuvaa lennon aikana ja kontrolloida video- ja valokuva-asetuksia samaan aikaan. Vastaavasti huonoina puolina pidetään lyhyempää kantomatkaa ja videokameran gimbaalin toisen akselin vakautuksen puutetta.

Phantom 2 ratkaisikin sitten monta vaatimusta yhdellä kertaa tullessaan markkinoille vuodenvaihteessa 2013-2014. Uusi lähes 2.5 kertaa pidempään kestävä akku sekä lisävarusteena plug n play tyyppisesti saatava GoPro gimbaali mahdollisti nyt ensi kertaa lähes 25 minuutin lentoajan. Kakkosmalli on varustettu myös valmiiksi FPV videosignaalikaapeleilla eli asiakas voi helposti omatoimisesti asentaa FPV järjestelmän hankkiessaan lähettimen ja vastaanottimen lisävarusteena. Gimbaali kytketään Phantom 2 yksinkertaisesti yhdellä valmiilla kaapelilla ilman juottamista. Uuden mallin ehkä ainoana heikkona puolena pidämme sitä, ettei videolinkin kaapeloinnissa ole valmiiksi pikaliitintä vaan johdot tulee juottaa lähettimeen. Uutena ominaisuutena kameragimbaalin kanssa on GoPro kameran virransaanti Phantomin kautta sekä videosignaalin syöttäminen ilman kameraan kiinnitettävää johtoa suoraan gimbaalin kautta lähettimelle.

Phantom 2 ja Vision ovat pienestä koostaan ja edullisesta hinnastaan huolimatta erittäin laadukkaita multikoptereita, jolla jokainen oppii nopeasti lentämään. Hintansa takia ei tarvitse pelätä kalliin kaluston rikkoontumista ja laitteiston perusvarustuksen takia, ensikertalaisen ei tarvitse heti investoida satoja euroja akkulaturiin tai radioon.


Tuotteet 1-16 / 38

Sivu:
  1. 1
  2. ...

Laskeva