Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

Phantom 3

Phantom 3 on keväällä 2015 julkistettu viimeisin Phantom sarjan malli, jossa on integroitu laadukas ja linssivääristymätön kamera sekä HD tason videolinkki. Mallistosta löytyy kaksi eri vaihtoehtoa, Professional sekä Advanced. Mallien erona on ainoastaan kameramalli. Professional sisältää 4K kameran ja Advanced 1080P mallin kameran. Kummassakin on tabletin tai älypuhelimen (Android tai IOS) kautta käytettävä DJI PILOT aplikaatio, jonka kautta hallinnoidaan kaikkia laitteen asetuksia. Phantom 2 tuttu Software Assistantia ei siis enää käytetä ollenkaan.

Kamerat

Phantom 3 malleissa on 4K tai 1080P kamera. Kummassakin on 94 asteen kuvakulmalla varustettu linssi, joka tuottaa vääristymätöntä kuvaa. Toisin kuin GoPro Hero kameroissa, vääristymättömän kuvan takia videokuvaa ei tarvitse korjata jälkikäsittelyssä. Lisäksi kameroissa on erittäin monipuoliset mahdollisuudet säätää kuvaa mm. väriavaruuden, frameraten ja perusasetusten kuten herkkyyden ja suljinajan osalta.

HD tason videolinkki

Suurin muutos Phantom 2 sarjan malleihin on HD tason videolinkki. Koska Phantom 3 käyttää DJI PILOT aplikaatiota tabletin tai älypuhelimen kautta, HD videolinkki saadaan näkyviin käytettävälle laitteelle reaaliaikaisena. HD tason kuvanlaatu on erinomainen ja testiemme mukaan kantomatka on jopa 2 km avoimessa esteettömässä maastossa.

Kehittyneemmät lento-ominaisuudet

Kokemuksesta voimme todeta, että uusi malli lentää huomattavasti vakaammin ja tarkemmin kuin edeltäjänsä. Mallisto on myös varustettu uuden teknologian ESC moottorinohjaimilla, joiden hyötysuhde on parempi. Laitteen lento-ominaisuuksia voidaan säätää erittäin monipuolisesti DJI Pilot aplikaation kautta säätämällä esim. kaasukäyrä agressiivisemmaksi tai yleiset lento-ominaisuudet esimerkiksi aloittelevalle pilotille vakiota pehmeämmäksi.

Vision Position System

Aivan kuten aikaisemmin julkistetussa Inspire 1 multikopterissa. Phantom 3 sisältää visuaalisen tarkkailujärjestelmän, jonka avulla laitetta voidaan lentää sisätiloissa ilman GPS signaalia käytännössä kuin GPS:n kanssa. VPS tarkkailee kameran avulla alaspäin pinnan muuttumista ottamalla kuvia ja vertailemalla paikkaansa edelliseen kuvaan. Lisäksi sensoreiden avulla mitataan korkeutta ja päätetään yhdistämällä nämä tiedot kopterin paikka GPS:n tapaisesti.

Voit tutustua Phantom 3 testeihin blogissamme


16 Tuote(tta)

Laskeva