Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

DJI

S800 Spreading Wings tuli markkinoille vuonna 2012 ja siitä asti ollut epäilemättä maailman myydyin ammattitason multikopterilaitteisto. DJI:n rohkea runkoratkaisu saavutti heti suuren suosion, siitä huolimatta että ensimmäisissä versioissa oli muutama suunnittelulapsus ja yhdessä sen aikaisen Wookong ohjausyksikköversion kanssa, sattui maailmalla havereita, joista puhuttiin mielestämme jopa kohtuuttoman tiukoin sanakääntein. DJI on aktiivisesti kehittänyt runkoon vuosien varrella ja uuden EVO mallin myötä, mainitut ongelmat ovat historiaa ja runko toimii luotettavasti, josta osoituksena meidänkin Suomessa toimittamat kymmenet S800 rungot ja valmiskopterit.

Helposti kasattava ja käyttöönotettava

S800 on helposti kasattava laitteisto, jossa elektroniikan sijoittelu on otettu huomioon alusta alkaen varaamalla eri komponenteille omat paikkansa. Pikakiinnitteisten moottorivarsien ja virranjakolevyn ansiosta, moottorinohjaimet ja elektroniikka voidaan asentaa käytännössä ilman juottamista. EVO mallissa on lisäksi vakiona ylösnousevat laskutelineet, jotka voidaan irrottaa helposti. Irrottamalla ensin moottorivarret ja sen jälkeen keskirunkolevy, saadaan kopteri kuljetusta varten kolmeen osaan helposti. Suurimman tilan vie tässä mallissa lähes aina käytettävä Zenmuse Z15 kameravakaaja, joka yhdistettynä laskutelinerakenteeseen ja alarunkoon on laitteiston isoin yksittäinen osa.

Uudessa EVO mallissa on lisäksi vakiona tärinänvaimennuslevy ja IMU yksikkö on siirretty keskirungosta omaan vaimennettuun alustaansa.

Nopeasti vaihdettavat akut

Akkulevy on sijoitettu kopterin taakse, keskipisteestä taaksepäin. Akkulevy voidaan pikakiinnittää hahlojärjestelmän avulla siten että akkulevyyn kiinnitetään esimerkiksi kaksi n. 5000mAh 6S akkua tai nykyisin usein 1 x 10.000 tai 1 x 16.000mAh akku. Suosittelemme aina lisäakkulevyjen hankintaa, jolloin akkuparit voidaan kiinnittää helposti valmiiksi levyihin ja vaihtaa nopeasti kentällä.

Uusi S1000 malli tulossa

S800 EVO on tämän hetken myydyin malli, mutta DJI on tuomassa heti perään uuden S1000 runkonsa, joka perustuu uuteen runkomalliin. S1000 mallissa on pyöreät hiilikuitu moottorivarret ja tehokkaammat moottorit, jolloin kopteri voidaan varustaa painavammilla kameroilla kuten Canon 5D Mk 3 ja uusimpana BlackMagic Pocket Camera (Zenmuse Z15 kameravakautusjärjestelmä on aina kamerakohtaisesti tasapainotettu ja vaatii kamerakohtaisen Zenmuse mallin).

S-sarja soveltuu monenlaiseen ilmakuvaukseen

EVO mallin rungot soveltuvat hyvin mielestämme Sony NEX, Panasonix GH2/GH3 ja Pocket Camera tyyppisiin tarpeisiin. Runko on suhteellisen painava ja Zenmuse vakaajan kanssa kokonaispainoksi muodostuu helposti yli 7 kiloa, jolloin lentoaika on n. 12-13 minuuttia realistisesti. Jos tarkoitus on saada pidempi lentoaika ja varustaa laitteisto suuremmilla kameroilla, suosittelemme harkitsemaan Gryphon tai VulcanUAV runkoja, joista voidaan rakentaa asiakaskohtaisesti erinomaisia kokoonpanoja jopa RED Epic tyyppisille kameroille.

Tuotteet 1-16 / 26

Sivu:
  1. 1
  2. ...

Laskeva