Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

DJI Flamewheel

Multikoptereiden vallankumouksen aloittanut DJI Flamewheel

DJI on eittämättä muuttanut multikopterialaa enemmän kuin kukaan muu viimeisen parin vuoden aikana. Flamewheel runko oli ensimmäinen kohtuuhintainen runkoratkaisu, josta DJI tarjosi kolme eri kokoonpanoa QUAD ja HEXA runkomalleina. Mallimerkintänsä mukaisesti 330, 450 ja 550 tarjosivat kolmessa eri kokoluokassa (330-550mm halkaisija) edullisen tavan päästä mukaan multikopteriharrastukseen. Alkuvaiheessa näitä laitteita myytiinkin erittäin paljon ja varmasti moni asiaan pidempään paneutunut on jossain vaiheessa harrastustaan törmännyt Flamewheel mallistoon.

Jos olet hankkimassa ensimmäistä multikopteriasi ja haluat koota sen itse, Flamewheel tarjoaa hyvän pohjan harrastuksen aloittamiseen.

Suosittelemme kuitenkin tutustumaan myös Sky-Hero sarjan SPY ja SPYDER malleihin, jotka tarjoavat nykyaikaisen ja hyvännäköisen rakennuspohjan myös ensimmäiseksi multikopteriksi. Sky-Hero on panostanut erityisesti ulkonäköön ja sitä onkin kutsuttu markkinoiden seksikkäimmäksi multikopteriksi eikä syyttä. Hieno ulkonäkö ei kuitenkaan ole kaikki mitä Sky-Hero tarjoaa. Mallistossa on useita innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla kopteri lentää todella hienosti ja pystyy kantamaan myös painavampaa kuormaa.

7 Tuote(tta)

Laskeva