Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

Osmo Hand Held

Osmo on ainutlaatuinen, uudella X3 kameralla varustettu käsivakaaja, jonka monipuolisen lisävarustevalikoiman kautta voidaan räätälöidä erilaisiin käyttötarkoituksiin helposti. Osmossa on 3 akselinen vakautusjärjestelmä joka vakauttaa videokuvan tehokkaasti. X3 kameran ominaisuuksiin kuuluu mm. 4K videokuvaus sekä 1080p videokuvaus 120fps hidastuksella (4x hitaampi kuin normaali kuva), automatisoidut panoraama kuvanottotoiminnot, timelapse ja hyperlapse toiminnot sekä mahdollisuus käyttää Osmoa eri asennoissa.

Osmo voidaan kiinnittää lisävarusteiden avulla polkupyörän tankoon, auton ikkunaan ja siihen on saatavilla teleskooppikahva ja useita adaptereita, joilla Osmo voidaan varustaa esimerkiksi ulkoisella mikrofonilla tai LED valolla. Suosittelemme RODE mikrofoneja Osmon kanssa käytettäväksi.

RÄÄTÄLÖI OMASI PAKETTI

Valitsemalla räätälöi omasi paketti, voit helposti valita Osmoosi tarvittavat lisävarusteet yhdestä paikasta. Olemme valinneet valmiiksi tietyt lisävarusteet joita suosittelemme, mutta voit muuttaa suosituksia ja valita täysin omanlaisesi kokoonpanon käyttötarpeitesi mukaan. Jos käytät Osmo ammattimaiseen videokuvaukseen suosittelemme ehdottomasti lisäakkua sekä ulkoista mikrofonia.

ULKOISEN MIKROFONIN KÄYTTÖ

Ulkoinen mikrofoni voidaan liittää Osmoon kahdella tavalla. Laajempi paketti vaatii Osmo yleiskiinnikkeen sekä Straight Extension Arm lisävarusteen. DJI on juuri julkistanut (helmikuu 2016) uuden pikakiinnitysadapterin, jolla mikrofoni voidaan liittää myös älypuhelintelineeseen pelkästään tällä adapterilla. Tämä on toimiva ratkaisu, mutta em. laajempi paketti mahdollistaa myös laajemman räätälöitävyyden ja mikin sijoittamisen tasapainoisesti älypuhelinpitimen vastapainoksi kahvan toiselle sivulle.

Suosittelemme ulkoisen mikrofonin kiinnittämistä adapteriin alaspäin, jotta mikki ei ota häiriöitä ja ääniä Osmon tuulettimista ja moottoreista. Ideaalinen mikkisysteemi saavutetaan käyttämällä langatonta mikkijärjestelmää, jossa vastaanotin on sijoitettu Osmo kiinnikkeeseen ja lähetinosa kuvattavaan kohteeseen tai sen läheisyyteen. Tällä systeemillä saavutetaan täysin Osmosta riippumaton häiriötön äänentallennus. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää ulkoista äänitallenninta kuten Zoom H4/H5 tai vastaavaa.

OSMO JA UUSI X5 KAMERA

DJI on ilmoittanut Osmon tukevan jatkossa firmware päivityksen kautta uutta X5 kameraa. Ohjelmistopäivityksen lisäksi, kamera vaatii kiinnitysadapterin. Toistaiseksi adapteria ei ole vielä saatavilla ja DJI:n ilmoituksen mukaan se on tulossa maaliskuussa 2016. X5 kameran avulla Osmosta voida tehdä ammattitason MFT kameraa käyttävän pienikokoisen käsivakaajan. Oletettavaa on että uusi Osmo tulee tukemaan myös X5R eli RAW mallin kameraa sen saapuessa markkinoille maaliskuussa.


15 Tuote(tta)

Laskeva