Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

Prodrone

PRODRONE PALVELUT

ProDrone on kehittämämme palvelukonsepti, jonka perustana on avaimet käteen toteutuksella toimitettava asiakaskohtainen UAV ratkaisu. ProDrone sisältää laiteratkaisun lisäksi kaikki tärkeät elementit ml. koulutuksen, varaosa- ja huolto- ja tukipalvelut sekä useita lisäarvoa tuovia palveluita, jotka voidaan suunnitella yhdessä asiakkaan erikoistarpeiden pohjalta.

Olemme tuotteistaneet valmiiksi ProDrone konseptin, joka syksyllä 2016 saavutti jo kolmannen sukupolven iän. ProDrone tarjoaa avaimet käteentoteutuksella UAV ratkaisuja vaativalle ammattikäyttäjälle,joka arvostaa laitteiston monipuolisesta muokattavuutta, helppokäyttöisyyttä, luotettavuutta ja kustannustehokkuutta.

Valmiiksi tuotteistetut ja testatut ratkaisut tarjoavat luotettavan pohjan asiakaskohtaisesti toteutetuille ratkaisuille, joita voidaan muokata hyvin monipuolisesti erilaisten lisävarustemodulien ansiosta.

ProDrone konsepti päivittyy Inspire 1:n ja Phantom 4:n osalta loppuvuodesta 2016 uusien DJI Inspire 2 ja Phantom 4 PRO mallien saapuessa markkinoille. Voitte jo nyt kysyä asiasta tarjousta, sillä tuotteet on lanseerattu ja hinnat tiedossa ja tuotteiden peruskuvaukset verkkokaupassamme.

DJI Phantom 4 PRO

DJI Inspire 2

Tuotteet 1-16 / 21

Sivu:
  1. 1
  2. ...

Laskeva