DJI TUOTTEET SUOMEN PISIMMÄLLÄ KOKEMUKSELLA

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Multicoptercenter on tarjonnut jo vuodesta 2011 drone ratkaisuja Suomalaisille kuluttajille ja yrityksille. Tärkeä osa konseptiamme on alusta alkaen ollut asiakaskohtaisesti suunnitellut ratkaisut.

Suomen pisimmän drone ratkaisukokemuksemme avulla, tarjoamme tarvittaessa kaikille asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja, jotka perustuvat asiakkaan kanssa yhdessä tekemäämme ilmaiseen tarvekartoitukseen. Käymme asiakkaan kanssa tarkasti läpi asiakkaan perus- ja erikoistarpeet ja laadimme tähän perustuen yksityiskohtaisen tarjouksen, joka perustuu mittavaan kokemukseemme.

Asiakaskohtainen ratkaisu perustuu usein Prodrone ammattikonseptiimme. Prodrone tarjoaa valmiiksi suunniteltuja perusratkaisuja yleisimpiin tarpeisiin kuten palo- ja pelastusviranomaiset, kartoitusratkaisut sekä erilaiset tarkastus- ja valvontaratkaisut. Prodrone muokkaantuu joustavasti asiakkaan tarpeen mukaiseksi, kustannustehokkaaksi järjestelmäksi.

Kun haluatte alan parhaaseen asiantuntemukseen perustuvaa konsultaatiota, ottakaa meihin yhteyttä. Katsotaan yhdessä juuri teille parhaiten soveltuva ratkaisu, niin budjetin kuin toiminnallisuuksien osalta.