Yrityksestämme

Skydata Oy on ostanut Multicoptercenter ja Dronefactory liiketoiminnan takaisin 1.7.2019 alkaen!

Multicoptercenter (MCC) on Suomen ensimmäinen jo vuonna 2010 drone maahantuonnin ja myynnin aloittanut verkkokauppa, joka tarjoaa vaativille kuluttajille alan parhaita tuotteita maan parhaalla asiantuntemuksella.

Aloitimme DJI tuotteiden maahantuonnin ensimmäisenä Suomessa vuonna 2010 ja olemme toimineet siitä lähtien alan johtava toimittajana Suomessa. Vuosien varrella tuotevalikoima on elänyt voimakkaasti mutta DJI on pysynyt aina pääasiallisena toimittajana. Vuosien varrella olemme toimittaneet mm. VulcanUAV, Gryphon Dynamics, SkyHero ja Yuneec sekä Walkera tuotemerkkejä.

Vuonna 2016 päätimme keskittyä ainoastaan DJI tuotteisiin ja 2017 kesällä saimme arvostetun DJI Enteprise Dealer statuksen ensimmäisenä pohjoismaisena toimijana ja tällä hetkellä olemme ainoa Suomessa toimiva varsinainen Enterprise Dealer jolla on myös DJI Parts Pool Gold partner status.

Tarjoamme asiantuntijana DJI drone laitteita ja ratkaisuja hyvää palvelua, asiantuntemusta ja pitkää kokemusta arvostaville asiakkaille, jotka ymmärtävät mikä ero marketti ja asiantuntija toimittajan välinen ero on käytännössä. 

Jos etsitte luotettavaa, asiantuntevaa ja konsultoivaa toimittajaa, joka aidosti välittää asiakkaan yksilöllisistä tarpeista ja pystyy tarjoamaan paljon paljon muutakin kuin vain hyvää hintaa - Multicoptercenter on valintanne.

Ammattiasiakkaiden tarpeisiin tarjoamme Dronefactoryn kautta Suomen kokeneimmat laite- ja palveluratkaisut.