Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

XYZ Printing

XYZprinting on vuonna 2013 perustettu 3D tulostintekniikkaan erikoistunut yritys, joka tarjoaa tuotteita kuluttajille ja yrityksille. Innovatiisella asenteella ja alan huippuosaamisella varustettu yritys tarjoaa laadukkaita ja helppokäyttöisiä tuotteita kustannustehokkalla hinnoittelulla. 

XYZprinting kuuluu maailmanlaajuiseen Kinpo Group konserniin, joka on tunnettu elektroniikkavalmistaja. Vuotuinen liikevaihto on 30M dollaria ja yrityksessä työskentelee yli 8.500 insinööriä tuotekehityksessä ja tutkimustehtävissä neljällä eri mantereella. Kinpo Groupilla on yli 15 vuoden kokemus tulostinten tuotekehityksestä ja valmistuksesta.

Yrityksen ensimmäinen 3D tulostin da Vinci 1.0 voitti 2014 CES Editor`s Choice palkinnon, ollen messujen helpoiten lähestyttävä ja hankintahinnaltaan paras 3D tulostin. Malli palkittiin myös Tom`s Guidessa lukijoiden valitsemana parhaana tuotteena.

XYZ tuotteet tulevat meille Eurooppalaiselta viralliselta tukkurilta ja niissä on 12 kuukauden valmistajan myöntämä takuu!

 


5 Tuote(tta)

Laskeva