Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

Antennit

Videolähettimissä ja vastaanottimissa on vakiona yleensä kumimainen perusantenni. EU hyväksytty lähetysteho 5.8Ghz videolähettimissä on 25mw. Matalan lähetystehon ja korkean taajuuden takia, videosignaali läpäisee huonosti esteitä eikä heijastele materiasta. Tämän takia on erittäin tärkeää, että videolinkeissä ja lähettimissä käytetään mahdollisimman hyviä antenneja, jotka maksimoivat kantaman ja signaalilaadun.

Suositeltavat antennit

Parantaaksesi videolähettimen kantomatkaa, suosittelemme käyttämään aina Spironetin tattiantenneja. Kaikki nykyisin myytävät Lilliputin sisäisellä vastaanottimella varustetut monitorit ovat ns. diversity eli kaksoisvastaanottimella varustettuja malleja. Monitorissa suositellaan siksi käytettäväksi parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi Spironetin tattiantennia yhdessä Spironet Mini Patch antennin kanssa. Tattiantennit myydään pareittain joten toinen antenneista sijoitetaan videolähettimeen kopterin päähän.

Antennien sijoitus

Antennit tulee sijoittaa kopterissa kopteria takaapäin katsottaessa mielellään 90 asteen kulmaan sivulle ja pois laitteen elektroniikasta. Monitorin tai erillisen vastaanottimen tattiantennit tulee sijoittaa samoin 90 asteen kulmaan eli ne tulee taittaa alaspäin tai sivulle siten että tatti osoittaa 90 asteen kulmassa kopteria kohti. Patch antennit sijoitetaan taas suoraan kopteria kohti niiden kapean keilansa takia.

Oikeiden antennien valinnalla ja sijoituksella voidaan saavuttaa satoja metrejä pidempi kantama ja häiriöttömämpi signaali!

 


Tuotteet 1-16 / 18

Sivu:
  1. 1
  2. ...

Laskeva