Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

Monitori 5-7"

Monitoreita yleisimmässä 5-7" kategoriassa

Monitorit on kaikki tarkoitettu FPV käyttöön eli niissä on ns. non-bluescreen toiminnallisuus, joka estää kuvan katkeamisen vaikka videosignaali lähettimelle olisi heikko. Perinteisissä monitoreissa signaalitasoa valvotaan tarkasti ja jos signaalitaso heikkenee yleensä vähänkin, tulkitsee monitori tämän signaaliyhteyden katkeamisena eli perinteisessä mielessä aivan kuten johto olisi vedetty seinästä. Ilmakuvauskäytössä tällaista ei halua tapahtuvan, varsinkaan kun kopteri on pitkällä ja sen ohjaamiseksi kotiin olisi tarpeellista nähdä missä suunnassa kopteri on, jotta sen voi ohjata turvallisesti kotiin.

Monitorimallien peruserot

Tarjoamme kahdenlaisia monitoreita, joista yleisimmin myydyissä on sisäänrakennettu 5.8Ghz vastaanotin. Yleensä vastaanotin on nykyään aina diversity eli kaksoisvastaanotin, joka optimoi kahdesta kanavasta parhaan mahdollisen signaalin vaihtaen antennikanavaa automaattisesti. Perinteiset monitorit ovat taas ilman vastaanotinta ja ne voidaan varustaa erillisellä vastaanottimella jolla yleensä saavutetaan parempi videosignaali ja pidempi kantama. Jos etsit parasta mahdollista videomonitorointi järjestelmää, suosittelemme ehdottomasti ImmersionRC UNO vastaanotinta ja Lilliput 664W monitoria. Huolimatta siitä että 664 mallissa on sisäänrakennettu vastaanotin, voidaan tämä ohittaa ja kytkeä UNO vastaanotin toiseen kanavaan. 664W on kuvanlaadultaan erinomainen monitori, joka erityisesti auringonvalossa on ylivoimaisen hyvä ja tarjoaa luonnollisen kirkkaat värit. Lisäksi malliin saa akkulevyyn kiinnittyvän akun, joka helpottaa virransaannin asennusta merkittävästi.

Monitori ja vastaanotin vaatii virtaa

Valitettasi monitorin erillisellä vastaanottimella, tarvitsee vastaanotin toimiakseen ulkoisen virransyötön. Olemme MCC:ssä tehneet oman virtakitin tätä varten, joten valitse tämä jos haluat helpon virtaratkaisun esimerkiksi Foxtech 5, 7 tai 9" tuumaiselle näytölle ja/tai UNO vastaanottimelle.


 

Tuotteet 1-16 / 23

Sivu:
  1. 1
  2. ...

Laskeva