Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

Prodrone

ProDrone on Multicoptercenterin vuonna 2015 lanseeraama mallisto, joka on valmiiksi tuotteistettu vaativaan ammattilaiskäyttöön. Syksyllä 2016 julkistimme kolmannen sukupolven uudet mallit, jotka ovat nyt saatavilla mm. uudella DJI Zenmuse XT lämpökameralla. ProDrone konsepti on täysin lentovalmiiksi tuotteistettu ja käytännön lentotesteissä läpikotaisin testattu laiteratkaisu. Konsepti perustuu Multicoptercenterin jo vuodesta 2010 alkaneeseen kokemukseen ammatti ilmakuvausjärjestelmien maahantuonnista ja asiakaskohtaisten laitteiden toimituksesta.

Suomessa olemme alan ylivoimaisesti pisimpään toiminut UAV ratkaisutoimittaja ja tarjoamme laitteiden lisäksi kattavan valikoiman lisävarusteita, varaosia ja kaikkiin myymiimme laitteisiin huolto- ja tukipalvelut sekä koulutuksen. ProDrone peruspaketit tarjoavat käyttövalmiin alustan tuotteistettuna eri käyttötarkoituksia varten. Peruspaketin lisäksi valittavissa on kattava valikoima lisävarusteita, laitevakuutukset sekä koulutus- ja tukipalvelut.

Uusi kolmannen sukupolven ProDrone muuttaa käsityksen vaativien ilmakuvausratkaisujen helppokäyttöisyydestä ja hinnasta ja tarjoaa monipuoliset ominaisuudet kaikenlaiseen ilmakuvaukseen kartoituksesta lämpökuvaukseen. Nykyaikainen, helppokäyttöinen ja kilpailijoitaan huomattavasti edullisempi ProDrone mallisto mullistaa alan tarjonnan. Olemme n. 40% kilpailijoitamme edullisempi, tarjoamme tuplasti ominaisuuksia ja huomattavasti helppokäyttöisemmät ratkaisut.

Mallikohtaisen tuotteistuksen löydät lisäkuvaus välilehdeltä. Kaikki ProDrone mallit sisältävät mittavan Suomenkielisen Multicoptercenterin laatiman käyttöoppaan, jossa kerrotaan tarkemmin myös kartoitukseen, NDVI ja lämpökuvauksen käytännöistä konkreettisesti sekä annetaan erilaisia neuvoja ja vinkkejä oikeisiin laite- ja ohjelmistoasetuksiin. Dokumentointi on tarjolla vain rekisteröidyille asiakkaillemme.

5 Tuote(tta)

Laskeva