Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

Radiot ja vastaanottimet

Radio on tärkeä osatekijä multikopteriharrastuksessa. Itse käytämme pääsääntöisesti Futaba radiota, mutta hyviä ja toimivia merkkejä on mm. Graupner ja Spectrum. Edullisemmassa hintaluokassa mm. FrSky Taranis on saavuttanut paljon suosiota.

Radiota valittaessa kannattaa miettiä tulevaisuutta. Radion saa hyvinkin edullisesti, mutta usein halvemmissa radioissa ei ole mukana vastaanotinta tai vastaanotin ei ole S-Bus yhteensopiva, jolloin kopterin ohjausyksikön johdotus vaatii huomattavasti enemmän työtä ja vastaanottimen hankkimisen erikseen. Suosittelemme siis miettimään tulevia tarpeita radiota valittaessa, sillä hyvä monipuolinen ja monikanavainen radio on useiden vuosien investointi ja sitä voi käyttää tulevaisuuden kehittyvissä projekteissa hyväksi vuosikausia. Hyvä radio mahdollistaa myös useiden lentoprofiilien eli käytännössä useiden multikoptereiden tai lennokkien ohjausprofiilien tallentamisen, jolloin voit käyttää yhtä ja samaa radiota monessa eri laitteessa.

Radioiden ergonomiseen käyttämiseen on olemassa useita hyviä apuvälineitä, joista suosittelemme tutustumaan ainakin Secraftin TX Tray radiokehikkoon sekä hihnaan, jolla radio voidaan tukea ergonomisesti siten ettei se rasita kaulaa ja käsiä vaan paino kohdistuu yläselkään. Kunnollinen "kaulanauha", hyvä radiokehikko ja siinä FPV monitorin tukisysteemi on tärkeimpiä asioita pilotin kannalta joka ikinen kerta kun lennät. Älä siis säästä väärissä paikoissa vaan investoi tulevaisuuteen, valitse hyvä ja monipuolinen radio sekä ergonominen kaulanauha.


 

Tuotteet 1-16 / 29

Sivu:
  1. 1
  2. ...

Laskeva