Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

Työkalut

Multikoptereiden rakentamiseen liittyy paljon erilaisia yksittäisosia ja työkaluja. Työkaluja ei kuitenkaan tarvita massiivista määrää sillä ruuvit, pultit ja mutterit on aika pitkälle standardikokoisia ja niiden lisäksi tarvitaan yleistyökaluja, joista suurin osa löytynee tavallisesta huushollista ihan sellaisenaan. Tarjoamme tiettyjä vakiotyökaluja, jotta laitteiden rakentaminen ei jäisi kiinni tästä. Yleisimmin käytettyjä työkaluja ovat 2 ja 2.5mm kuusiokoloavaimet sekä 5.5mm hylsyavain, mattoveisti, sakset, tavallinen ja ristipääruuvari. 

Jokaisella tulisi olla myös hyvä juotoskolvi ja juottamista helpottava juotosapuri, johon saa näppärästi kiinni erilaiset liittimet ja johdot. Perinteiset suurennoslasilla varustetut juotosapurit ovat jo menneen talven lumia, joten katso valikoimistamme vaikka tästä kunnollinen apuri niin helpotat elämääsi ratkaisevasti.

Suosittelemme myös kaikkien juotostöiden tekemistä käyttämällä juotospastaa, joka auttaa kummasti vaikeissakin paikoissa luomaan kestävän juotosliitoksen!


4 Tuote(tta)

Laskeva