Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

ProDrone

ProDrone on Multicoptercenterin oma, DJI:n ammattimalleihin perustuva, avaimet käteen periaatteella toimitettava UAV ratkaisukonsepti, jonka kolme keskeistä tekijää ovat turvallisuus, helppokäyttöisyys ja kustannustehokkuus.

Konsepti perustuu yli kuuden vuoden alan ratkaisukokemukseemme ja tuotetaan aina asiakaskohtaisesti räätälöitynä. Laitteisto on modulaarinen ja skaalautuu asiakkaan yskilöllisten tarpeisen mukaan. Jokainen DJI Prodrone malli on aina yksilö ja sisältää asiakkaan valitsemat muut lisäpalvelut kuten vakuutuksen, laite- ja lentokoulutuksen, rahoitus- ja vuokralaitepalvelut, huolto- ja varaosapalvelut.

Valitsemalla Multicoptercenterin Prodrone UAV palvelukonseptin, valitset ammattimaisen, luotettavan ratkaisun, jossa käytetään alan parhaita ja edistyksellisimpiä komponentteja sekä alan ylivoimaisen markkinajohtajan mallistoa joka tarjoaa kaikenlaiseen UAV tarpeeseen ammattimaisen ratkaisun kustannustehokkaasti.

Tiesitkö että tarjoamme Prodrone ratkaisuja vuokra-leasing ratkaisuna, joka on joustava tapa ostaa nopeasti kehittyvää teknologiaa. Laitteisto voidaan päivittää kesken vuokrakauden uuteen malliin. ProDrone Rent konsepti sisältää myös kaikki mitä tarvitset laitteistosi ylläpitämiseen, huoltosopimuksesta pikahuolto- ja varalaitepalveluun.

Prodrone on perinteisiä ratkaisuja kehittyneempi, helppokäyttöisempi ja mikä parasta, tarjoaa enemmän rahalle vastinetta. Kysy lisää niin katsotaan miten voimme auttaa.

5 Tuote(tta)

Laskeva