Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

Kartoitus ja mittaus

Kartoitussovellukset ilmakuvauslaitteiden avulla ovat viimeisen vuoden aikana lisääntyneet merkittävästi. UAV laitteella suoritettava kartoitus on selvästi edullisempi ja turvallisempi vaihtoehto kuin perinteisesti lentokoneella tai helikopterilla tehty kuvaus ja se tarjoaa mahdollisuuden autonomisiin lentotehtäviin, jotka on suunniteltu etukäteen tietokoneella.

Edustamme Norjalaista Camflight laitteistoa, joka on yksi markkinoiden kehittynein ja luotettavin kartoitukseen tarkoitettu kuvausjärjestelmä. Laitteisto perustuu yksinkertaiseen ja luotettavaan ilmakuvauskopteriin, jonka lentoaika on jopa 55 minuuttia. Pitkä lentoaika on ratkaiseva tekijä ammattimaisessa kartoituksessa, jolloin kartoitusalueen laajuus on suuri ja tehokkuus tärkeää.

Camflightin järjestelmä perustuu Lockheed-Martinin Kestrel ojhausyksikköön, tarkkaan GPS kuvanpaikannusjärjestelmään ja Virtual Pilot ohjelmistoon, jolla lentotehtävät ohjelmoidaan ja hallinnoidaan.

Tarjoamme myös vaatimattomampiin tarpeisiin edullisia kartoituslaitteistoja, jotka perustuvat 3D Roboticsin X8-M ja DJI Phantom Vision + multikopteriin sekä älypuhelimella käytettävään hallinnointiohjelmistoon ja kevyeen tiedon analysointiohjelmaan.


 

 


10 Tuote(tta)

Laskeva