Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

Lämpökuvaus

Lämpökameroita käytetään useissa erilaisissa tilanteissa. Etsintä ja pelastustehtävissä, lämpökameroilla on ollut jo vuosikausia merkittävä rooli ihmisen ruumiinlämmön, ajoneuvon tai eläimen ruuminlämmön tunnistamisessa muusta ympäristöstä. Lämpökuvaus soveltuu myös rakennusten ja laitteistojen lämpöhäviöiden kuvaamiseen, jonka avulla voidaan mitata ja tunnistaa lämpötilaeroja analysoiden esimerkiksi lämpövuotoja katossa tai koneiden rasituskohtia. Lämpökameroilla voidaan myös kuvata koko termograafinen data ja tallentaa se lennon aikana RAW muodossa. Tämä mahdollistaa tiedon tarkan analysoinnin jälkeenpäin lennon jälkeen pikseli pikseliltä, sekä mahdollisuuden ohjelmassa muuttaa esimerkiksi lämpötila alueita ja tarkasti tutkia yksityiskohtaisiakin kohteita kapealla lämpötila-alueella.

Multicoptercenter edustaa Suomessa Saksalaista TeaX Thermal Capture laitteistoa, joka on erikoistunut ilmakuvaussovelluksissa käytettäviin ratkaisuihin. Teaxin järjestelmä perustuu maailman johtavan FLIRin lämpökameroihin sekä TeaXin FLIRin kanssa kehittämään Thermal Capture yksikköön, joka kiinnitetään lämpökameran takakanteen. Yksikkö tallentaa kaiken datan lennon aikana muistille RAW muodossa, joten sen analysointi tarkasti jälkeenpäin on mahdollista.

Lämpökameroita voidaan käyttää useissa eri UAV laitteistoissa ja ne tuotetaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Tulemme tarjoamaan keväällä 2015 myös valmiiksi tuotteistetun ratkaisun.

Sovelluksissa käytetään FLIR Tau2 sarjan lämpökameroita kolmella eri resoluutiolla ja useilla eri optiikoilla. Kysy meiltä lisää lämpökamerasovelluksista ilmakuvauskäytössä!


 


9 Tuote(tta)

Laskeva