Siirry suoraan sisältöön

Dronen hinta

Palveluidemme hinnat riippuvat siitä, mitä kaikkea tarvitset. Luomme sinulle räätälöidyn tarjouksen hyvin kilpailukykyisin hinnoin ja otamme huomioon tarvitsemiesi palveluiden määrän ja laadun.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Kerro omin sanoin, millaista palvelua tarvitset

Meille on tärkeää, että drone-lennätys tapahtuu turvallisesti ja siitä emme tingi, vaikka se tarkoittaisi hieman korkeampaa hintaa jossain kohdassa. Tästä syystä esimerkiksi vuokrattavat laitteemme ovat täydellisesti kunnossa olevia ja tarkastettuja. Ajokortin hinta on kiinteä ja siihen tarjoamme kaupan päälle fyysisen ajokortin.

Tarjoamme ehdottomasti laatua, mutta teemme sen hinnalla, johon sinulla on varaa. Meillä on usein myös drone tarjous, jolloin voit ostaa edullisesti vaikka mallistostamme poistuvia koptereita. Usein dronen hinta voi olla melko korkeakin, jolloin sinua ehkä kiinnostaa kuulla lisää joustavasta maksusuunnitelmastamme. Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella ja kerromme sinulle kaiken erilaisista maksuvaihtoehdoistamme. Haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden hankkia oma drone.

Kun laitat meille viestin, vastaamme siihen viimeistään 48 tunnin kuluessa. Sovimme tapaamisen ja tarkastelemme tarpeitasi hieman lähemmin, jolloin pystymme luomaan sinulle tarjouksen. Tapaaminen ei sido sinua vielä mihinkään ja voit rauhassa tutustua tuotteisiimme ja palveluihimme. Täytä lomake, kerro hieman toiveistasi ja olemme sinuun pian yhteydessä!  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden kokemuksia

  Mitä ajatuksia edullinen drone -palvelu on asiakkaissamme herättänyt

  Minulle iski polte saada oma drone, jolla voisin kuvata ilmasta käsin. Otin yhteyttä yritykseen, josta sainkin huikeita neuvoja ja opastusta oman dronen valintaan. Vuokrasin kokeeksi parikin eri mallia, jonka jälkeen pystyinkin heidän avullaan ostamaan omani.
  Sanni
  Dronen vuokraus
  Tilasin tältä yritykseltä palveluita, joista sain tarjouksen nopeasti. Hyväksyin sen, sillä heidän maksuvaihtoehtonsa antoivat paljon liikkumavaraa ja minulle oli mahdollista maksaa tilaamani asiat osissa, jotka sopivat kukkarolleni enemmän kuin hyvin.
  Johanna
  Maksuehdot
  Minun piti oppia kunnolla lennättämään dronea ja ottamaan sillä samalla kuvia. Halusin ammattilaisen apua ja tavoitteeni todellakin onnistui tämän yrityksen avulla. Hintakaan ei hirvittänyt ja laatu oli priimaa.
  Esa
  Koulutus lennätykseen

  Aina edullinen hintataso

  Tarjoamme erittäin kohtuulliset hinnat

  Dronen ohjain miehen käsissä
  Drone naisen kädellä
  Valokuvaaja dronen kanssa

  Laadukasta palvelua sopuhintaan

  Autamme sinua kaikissa drone alan asioissa

  Meiltä löytyy niin edullinen drone käyttöösi kuin myös lennättäjä ja kuvaajakin tarvittaessa. Mitä vain dronen kanssa tarvitsee saavuttaa, olemme valmiita suoriutumaan haasteista. Vuokrahintamme kattavat kaiken tarvittavan lentämistä varten ja niihin sisältyvät vakuutukset, jolloin sinun ei tarvitse murehtia ja jännittää liikaa lennättämistä. Jos olet epävarma, tarjoamme myös kilpailukykyisellä hinnalla kurssin lennättämistä varten. Sen päätteeksi saat myös ajokortin.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen