Siirry suoraan sisältöön

Drone koulutus

Uusi dronelaki velvoittaa lentäjää rekisteröitymään

Drone-lentäjän koulutus on nykyään pakollinen suoritettava, mikäli isompia droneja mielii lennättää. Jokaisen lentäjän tulee myös rekisteröityä sekä suorittaa teoriakoe. Me autamme näiden suorittamisessa ja kursseiltamme saat irti paljon muutakin hyödyllistä eikä oppi jää siihen, mikä on pakollista.

Koska dronelaki velvoittaa osaamaan tietyt asiat, on vähintään verkkokurssi käytävä. Mutta miksi jättää oppimista siihen? Meiltä löytyy kurssi moneen tilanteeseen. Voimme keskittyä erilaisiin sääolosuhteisiin, joko videoiden tai valokuvien kuvaamiseen tai tarkkuuslentämiseen. Meillä on jo valmiita kursseja, joille voit osallistua tai voit esittää toiveesi ja järjestämme sinulle opastuksen johonkin tiettyyn aiheeseen.

Toimipaikkamme sijaitsevat kaupungeissa Jyväskylä ja Tampere. Molemmista löytyvät kaikki mahdolliset palvelumme. Järjestämme kuitenkin kursseja myös ympäri Suomea ja jos haluat, voit kerätä ryhmän omasta kaupungistasi ja tulemme luoksenne.

Valokuvaaja dronen kanssa

Varaa ilmainen esittely

Haluatko tietää, mitä kaikkea mielenkiintoista drone koulutus voi pitää sisällään?

Dronen lennättäminen voi tapahtua aivan harrastuspohjalta tai sitä voi tarvita työssään. Joka tapauksessa osaaminen on hyvä olla sillä tasolla, että tavoitteet täyttyvät toivotulla tasolla. Aina voi oppia uutta ja miksi ei haluaisikin. Tarjoamme monipuolisen kattauksen erilaisia kursseja, joiden avulla voit olla suorastaan mestari dronen käsittelijä. Tarjoamme esittelyn ilmaiseksi, jossa kerromme vaihtoehdoista ja esittelemme kalustoamme. Meidän kauttamme on järjestetty jopa virkistyspäiviä työpaikalle ja ne ovat saavuttaneet hyvää palautetta.

Drone punaista taivasta vasten  * Emme jaa tietojasi.

  Otamme yhteyttä 48 tunnin kuluessa viestistäsi

  Meihin voit ottaa yhteyttä kaikissa droneihin liittyvissä asioissa. Päätavoitteemme on jakaa tietämystämme ja sen teemme kurssiemme avulla. Haluamme, että kaikki lennättäjät pääsevät nauttimaan harrastuksestaan täydellisesti eikä mikään jää osaamisesta tai tietämyksestä kiinni. Meiltä voit myös kysyä apua, mikäli dronessasi on jotain vialla. Neuvomme saat ilman erillistä korvausta.

  Nainen lennättää dronea

  Meidän avullamme lennättäminen sujuu kuin tanssi

  Työntekijämme ovat todellakin alansa parhaita ammattilaisia ja tietämyksen määrä on huikea. Yritys on syntynyt rakkaudesta lajiin ja me kaikki todellakin nautimme alasta.

  Tämän kokemuksen pohjalta haluamme jakaa intoamme ja osaamistamme myös sinulle. Pääset alkuun uudessa harrastuksessa tai saat lisäpotkua, vaikka olisit ollut dronejen kanssa tekemisessä jo pidempäänkin.

  Toimimme hyvin joustavasti ja voimme jalkautua kanssasi toivomaasi maastoon lennättämistä harjoittelemaan. Kuvauskursseillamme otamme myös toiveita vastaan siitä, millaista kuvamateriaalia halutaan saada aikaan. Keskitymme siis juuri siihen, mitä asiakas toivoo emmekä oleta tietävämme tarpeitasi ilman keskustelua. Opetamme sinulle kaiken, mitä tiedämme, jotta voit toimia dronen kanssa tarvittaessa ammattimaisesti.

  Varmistamme myös, että sinulla on dronelaki hallussa ja tiedät säännöt muun muassa kuvaamiseen ja lentokieltoihin.

  Mies lennättää dronea
  Mies tarkistaa dronen kuntoa
  Drone pilotti valmiina lennolle

  Asiakkaiden palautteet

  Drone kokemuksia koulutuksen käyneiltä

  Minua on aina kiinnostanut kuvaaminen ja tähän asti olen toiminut vain normaalin kameran kanssa. Halusin haastaa itseäni ja osallistuin yrityksen valokuvauskurssille sekä opettelin samalla lennättämään dronea. Tämä oli todella hauskaa ja opin paljon uutta.
  Maija
  Kuvauskurssi
  Innostuin uudesta harrastuksesta ja halusin oppia siitä aivan kaiken, etten aja uutta droneani rikki kokemattomuuttani. Osallistuin haastavan lennättämisen kurssille ja se oli kyllä todella tehokas. Sain paljon varmuutta lentämiseen kehnommissakin olosuhteissa.
  Karri
  Lennätys kurssi maastossa
  Työnkuvaani laajennettiin ja minun piti opetella kuvaamaan dronen avulla ilmakuvia kohteista. Kurssille pääsin todella nopeasti ja se oli hyvin tehokas. Sain mukaani myös hyvät muistiinpanot, joiden avulla asiat pysyvät paremmin muistissa. Voin suositella lämpimästi!
  Elisa
  Drone koulutus

  Dronelaki ja muut säännökset hallussa

  Koulutetut ammattilaiset sinun apunasi

  Drone-lennätys on mielenkiintoista ja ala kehittyy jatkuvasti. Siksi mekin haluamme kehittyä ja pysyä mukana uusissa tuulissa. Työntekijämme kouluttautuvat hyvin säännöllisesti ja tuovat kukin uutta tietoa taloon.

  He ovat suorittaneet itsekin erilaisia kursseja ja saaneet niistä diplomeja. Myös erilaisia sertifikaatteja meiltä löytyy, jotka kertovat osaamisestamme ja omistautumisestamme.

  Varaa siis sinäkin itsellesi tai ryhmälle drone koulutus ja olet matkalla kohti ammattilaistasoista osaamista. Dronen kanssa lentäminen on nykyään melko yleistä ja sitä voi tehdä sekä huvin että hyödyn kannalta. Hyviä kuvia oikeista kohteista on mahdollista myydä erilaisiin tarkoituksiin ja ehkä näin pääset tienaamaan harrastuksesi ansiosta. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen