Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Kun tarvitset drone alan osaamista, olemme oikea osoite

Kaksi henkilöä lennättää dronea

Drone koulutus

Drone koulutus on tarpeen käydä läpi, jos haluat lennättää muutenkin kuin vain omaksi huviksesi. Alaan liittyy monia säännöksiä, jotka on hyvä hallita jotta säästyy sakoilta ja muilta ongelmilta. Lennättämisen tulee myös tapahtua ehdottomasti aina turvallisesti.

Dronella kuvattu lampi

Kuvauspalvelut

Upeat ilmakuvat moneen tarpeeseen

Kuvauspalvelut antavat mahdollisuuden vaikka minkälaisiin otoksiin. Voimme kuvata videokuvaa sekä ottaa valokuvia esimerkiksi maastosta. Videokuvaus tuo mahdollisuuksia tehdä eri kuvakulmista hienoja otoksia.

Mies pitelee dronea ilmassa

Dronen vuokraus

Dronen vuokraus on loistava keino tutustua laitteisiin ja alaan tarkemmin ilman, että tarvitsee tehdä heti ostopäätöstä oman dronen suhteen. Vaihtoehtoja ja malleja on useita, joten valinnan vaikeus voi todellakin olla edessä. Haluamme auttaa tekemään hyvän päätöksen, jota et joudu katumaan.

Ota rohkeasti yhteyttä

Ota yhteyttä!

Mies lennättää dronea  * Emme jaa tietojasi.

  Saamaamme asiakaspalautetta

  Tutustu saamiimme arvosteluihin

  Menimme hiljattain naimisiin ja halusimme tehdä hieman erilaisen häävideon. Tilasimme yritykseltä kuvaajan ottamaan videokuvaa häistämme dronen avulla ja videosta tuli aivan upea. He myös editoivat sen ja lisäsivät kauniit musiikit. Voimme muistella päiväämme aina vain uudestaan.
  Sirpa ja Jyri
  Videokuvaus
  Minulta tilattiin työ oman yritykseni kautta ja ennen kuin kykenin aloittamaan, piti minun ottaa selvää maastosta perinpohjaisesti. Tilasin apuvoimiksi tämän yrityksen ja he lähettivät kuvaajan kanssani maastoon ja otimme yhdessä kuvia kunnes tarpeeni oli täyttynyt.
  Jarno
  Maastokuvat
  Poikani halusi kokeilla dronea ja päätimme yhdessä vuokrata sellaisen. Päädyimme tähän firmaan, sillä he vaikuttivat luotettavilta ja tarjosivat myös apua dronen käytön kanssa, vaikka vain vuokrasimme sen muutamaksi päiväksi. Täällä on uskomattoman loistavaa palvelua ja hyvät laitteet tarjolla.
  Nelli
  Dronen vuokraus
  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen