Siirry suoraan sisältöön

Multicoptercenter

Multicoptercenter on osaava ja innovatiivinen yritys kaikkeen drone alan osaamiseen

Meidän intohimoksemme voi ehdottomasti mainita kuvauskopterit. Niiden avulla saa täysin toisenlaisen kuvan ympäristöstä sekä pääsee silmäilemään maailmaa linnun perspektiivistä. Olemme suhteellisen nuori yritys, mutta sitäkin ammattitaitoisemmalla ja innokkaammalla väellä varustettu. Yhteensä meillä on kokemusta kymmenien vuosien ajalta dronejen kanssa toimimisesta.

Drone-verkkokurssi on helppo tapa päästä alkuun. Kurssilla käsitellään perusasioita ja sääntöjä yleisemmällä tasolla. Se sopii loistavasti harrastelijalle tai aloittelijalle. Olemmekin erikoistuneet kursseihin, joilla saadaan myös lennättämisen lisäksi kokemusta kuvaamiseen sekä erilaisissa maastoissa ja sääolosuhteissa kulkemiseen dronen kanssa. Myös niiden huoltamiseen ja erilaiseen varustamiseen järjestämme opastusta. Haluamme kattaa todellakin kaikki osa-alueet, joita voit tarvita tämän harrastuksen parissa toimiessasi. Otamme vastaan myös toiveita, mikäli tarvitset jotain muuta alaan liittyvää.

Mies pitää dronea kädessä

Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen!

Täytä lomake ja kerro toiveistasi

Tapaamisessamme kerromme tarkemmin sinua kiinnostavista palveluistamme. Teemme sinulle myös hyvän tarjouksen, joka kattaa kaiken tarvitsemasi.

Mies pitelee dronea kädessään  * Emme jaa tietojasi.

  drone taivaalla

  Henkilökuntamme osaaminen on sinun käytössäsi

  Meillä on eri henkilöitä hoitamassa eri osa-alueita yrityksessämme. Esimerkiksi Drone myynti ja kuvauskopterit sekä itse kuvaaminen ovat eri ihmisten vastuulla. Näin voimme varmistaa, että osaamista tulee paljon juuri tarvittuun asiaan. Jokainen luonnollisesti osaa droneista paljon ja pärjää niiden kanssa. Työntekijöillämme on kuitenkin jokaisella omat intohimonsa, jota kohden he ovat eniten suuntautuneet. Kun tekijä suhtautuu työhönsä tunteella, saadaan aikaan ehdottomasti sitä parasta laatua, joka voidaan ylpeydellä toimittaa asiakkaalle. Autamme myös tulevaisuuden ammattilaisia saavuttamaan lisää osaamista ja otamme työharjoitteluun mielellämme nuoria henkilöitä, joille voimme jakaa osaamistamme.

  Laatua turvallisesti ja hyvään hintaan

  Yksi uudemmista palveluistamme on valokuvauskurssi, jossa käymme läpi myös valokuvausta yleisesti. Olemme ylpeitä voidessamme laajentaa palveluitamme ja kehittyä jatkuvasti. Samaa tekee henkilökuntamme ja he käyvätkin säännöllisesti koulutuksissa oppimassa lisää aiheista. Teemme myös jatkuvaa työtä, jolla pyrimme kartoittamaan, mitä palveluita voisimme tuoda tarjolle lisää. Kehityksemme ei pysähdy ja opettelemme innolla jatkuvasti uutta, jotta voimme tuoda oppimme myös sinun hyväksesi käyttöön. Ota siis yhteyttä pian ja täytetään sinunkin toiveesi, oli sitten kyse mistä tahansa palvelustamme.

  Dronen ohjain miehen käsissä
  Drone naisen kädellä
  Drone ilmassa

  Multicoptercenter tarjoaa kaikki drone palvelut

  Henkilöstömme sertifikaatit

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen