Siirry suoraan sisältöön

Dronen vuokraus

Vuokraa drone meiltä ja saat opastuksen kaupanpäälle

Meiltä löytyvät ne parhaat mallit ja merkit, joilla kelpaa lennellä taivaiden halki. Esimerkkinä mainittakoon Mavic air 2, joka on uuden sukupolven drone. Se on edeltäjiään älykkäämpi, mutta myös kestävämpi ja helppokäyttöisempi. Tällaista ja monenlaista muuta laatua sinulle on luvassa, kun hoidat dronen vuokraamisen meiltä.

Tarjoamme myös pääsyä kursseillemme tarjous hintaan, kun asioit kanssamme vuokraaminen mielessäsi. Tarvittaessa annamme opastuksen laitteen käyttöön, vaikka kurssi ei olisikaan tarpeen. Haluamme varmistaa, että käyttökokemuksesi on parhaalla tasolla. Joten vuokraa drone meiltä ja saat koko rahalla palvelua osaksesi. Emme laskuta tyhjästä vaan haluamme, että koet maksavasi aiheesta.

Toimipaikkamme löytyvät osoitteista Jyväskylä ja Tampere. Toimitamme vuokralaitteen myös postin välityksellä tarvittaessa, tällöin opastus käyttöön voidaan suorittaa etäyhteyden avulla. On siis mahdollista vuokrata laite, vaikka asuisitkin kauempana.

Mies käyttää dronea

Pyydä tarjous haluamistasi palveluista

Dronen vuokraus käy helposti, täytä lomake ja kerromme lisää

Kun vuokraat meiltä kopterin, kerromme säännöt ja käymme läpi dronen lentokieltoalueet. Tämä on tärkeää, sillä väärällä alueella lentämisestä voi seurata sakkorangaistus. Opastamme myös missä saat kuvata ja miten se tapahtuu. On tärkeää suhtautua näihin asioihin vakavasti, ne vaikuttavat myös siihen, korvaako vakuutus mahdollisia vahinkoja. Jos olet noudattanut ohjeitamme, on kaikki hyvin. Annamme mukaasi ohjeet myös kirjallisessa muodossa, joko paperilla tai sähköisesti toiveesi mukaan. Näin sinun ei tarvitse muistaa kaikkea ulkoa vaan voit tarkastella niitä myöhemminkin.

Kaksi henkilöä lennättää dronea  * Emme jaa tietojasi.

  Vastaamme viestiisi 48 tunnin sisällä

  Kun otat meihin yhteyttä, sinulla on luultavasti jokin droneihin liittyvä tarve. Haluamme palvella nopealla aikataululla, jotta et joutuisi odottelemaan ja mahdollisesti projektisi viivästyisi. Uskomme nopeaan toimintaan ja teemme silti työmme huolella. Nopeus ei tarkoita hutilointia vaan tehokasta työskentelyä. Riippuen asiastasi, nimeämme sinulle oman ammattilaisen oikean aihepiirin parista. Hänen kanssaan voit sopia tarkemmin yksityiskohdista.

  Mies lennättää dronea joen rannalla

  Avullamme pääset tehokkaasti käsiksi itse asiaan

  Kokemusta meiltä löytyy yhteenlaskettuna vuosi kymmeniä, vaikkei yritys itsessään olekaan vielä kovin vanha. Olemme aloittaneet kaveriporukalla harrastepohjalta ja toimintamme lähti kasvamaan kuin itsestään.

  Panostamme laatuun niin laitteissa kuin palvelussakin. Tarjoamme uusimmat mallit ja meidän kauttamme voit myös ostaa dronen omaksesi. Mallin valitseminen on helppoa vuokraamisen kautta.

  Meiltä löydät myös kattavan valikoiman opastusta ja lisävarusteita droneihin. Kerromme valitsemastasi mallista kaiken oleellisen ja ellemme tiedä, otamme selvää mahdollisimman pian. Voimme käydä kanssasi koelennolla, mikäli haet laitteen toimipisteeltämme. Tällä tavoin voimme varmistaa, että hallitset laitteen ja että kokemuksesi sen parissa tulee olemaan hyvä.

  Vuokraa drone ja pääset hyvään alkuun. Jos päätät vuokraamisen jälkeen ostaa dronen meidän kauttamme, hyvitämme vuokrahinnan uudesta laitteestasi.

  Mies lennättää dronea
  Mies tarkistaa dronen kuntoa
  Drone pilotti valmiina lennolle

  Asiakkaiden palautteet

  Drone vuokralle - näin sanovat asiakkaamme

  Koiramme karkasi ja ajattelimme pikaisesti etsiä sitä dronen avulla. Saimme yrityksen toimipisteeltä todella nopeasti laitteen ja opastuksen siihen. Pääsimme tutkimaan ympäristöämme ja vaivamme tuotti tulosta, pääsimme koiran jäljille ja saimme sen takaisin kotiin.
  Anssi ja Kirsi
  Vuokradrone
  Vuokrasin yritykseni käyttöön dronen, jonka avulla järjestimme virkistyspäivään ohjelmaa. Erilainen suunnistus otettiin innolla vastaan ja työntekijäni kehuivat että oli hauskaa. Kiitokset tälle yritykselle, joka mahdollisti päivämme opastamalla minut hyvin laitteen käyttöön.
  Kimmo
  Virkistyspäivä
  Olin jo pitkään haaveillut siitä, että voisin vuokrata dronen ja kuvata lapsuudenkotiani ylhäältä päin. Aina tuntui, että ei ollut riittävästi rahaa. Kävi melkoisen hyvä tuuri, kun löysin ensin suomalaiset kasinot -sivuston ja hyvällä tuurilla sainkin rahoitukseni kuntoon. Sen jälkeen kävin koulutuksen ja vuokrasin dronen.
  Sami
  Vuokraus
  Olen innokas luontoihminen ja seikkailen ties missä kuvaamassa kamerani kanssa eläimiä. Sain idean, että dronen avulla voisin saadakin aivan erilaisia kuvia aikaiseksi. Vuokrasin kopterin ja minut ohjattiin loistavasti sen saloihin. Harkitsen ostavani oman myös, niin hyvin retkeni onnistui.
  Susanna
  Dronen vuokraaminen

  Vuokraa drone ja pääset korkeuksiin

  Työntekijämme ovat rautaisia ammattilaisia

  Drone-lennätys on aihe, joka ei jätä meitä koskaan kylmäksi. Tämän vuoksi käymme säännöllisesti yhteisissä tapahtumissa ja koulutuksissa pitämässä osaamistamme yllä. Varmistamme myös, että meillä on ajantasainen tieto hallussamme. Työntekijämme ovat saavuttaneet monia palkintoja ja todistuksia alan tapahtumista sekä koulutuksista. Osaamisemme ja tietämyksemme alasta on korkealla ja haluamme jakaa tietoa eteenpäin. Dronen vuokraus käy helposti ja näppärästi meidän kanssamme. Koulutetut ammattilaisemme tietävät mistä puhuvat ja osaavat auttaa sinua laitteen kanssa alkuun. Voit myös aina soittaa ja kysyä, jos jotain tapahtuu tai on epäselvää. Laitteemme ovat aina huollettuja ja tarkastettuja, ennen kuin ne lähtevät seuraavalle vuokraajalle. Ikäviä yllätyksiä ei siis ole tiedossa, ettei kopteri toimisikaan saavuttuaan.
  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen