Siirry suoraan sisältöön

Kuvauspalvelut

Dronella kuvaaminen tuo maiseman eri tavalla esille

Ilmakuvat ovat monella tavalla hyödyllisiä ja niitä voi olla hankala päästä ottamaan ilman asianmukaista kalustoa. Meidät voi palkata kuvaamaan yläilmoista käsin. Kerro meille projektisi, niin me hoidamme tarvittavat kuvat. Voimme myös mennä yhdessä kohteeseen ja näet heti osuvatko kuvat oikeaan kohtaan ja millaisia niistä olisi tulossa.

Luonnollisesti teetämme sinulle tarvittaessa paperivalokuvat mutta pääasiallisesti toimitamme kuvat korkealaatuisina sähköisessä muodossa sinun käyttöösi. Kun kyseessä on dronella kuvaaminen, olemme oikea yritys auttamaan sinua. Huippulaitteet yhdistettynä huippukuvaajiin varmistavat todella laadukkaan lopputuloksen. Meillä on valmiudet myös videokuvaukseen, joten erilaiset kuvausprojektit eivät ole poissuljettuja.

Molemmat toimipisteemme, Jyväskylä ja Tampere, pitävät sisällään kaikki palvelut. Voit tulla tapaamiseen toimistollemme, jossa sovimme tarkemmin projektin yksityiskohdista ja varmistamme, että ymmärrämme toisemme.

Dronella kuvattu maisema pellolta

Varaa ilmainen tapaaminen

Kuvauspalvelut ammattitaidolla ja nopealla aikataululla

Dronekuvaus on päivän sana, kun puhutaan ilmakuvista tai vaikka liikkuvasta videokuvasta. Laitteemme ja henkilöstömme ovat valmiita monenlaisiin projekteihin eivätkä pelkää ottaa vastaan myös haasteita. Jos sinulla on mielessäsi hieman erikoisempikin ajatus, ota rohkeasti yhteyttä. Me teemme työtä yksityishenkilöiden ja yritysten kanssa, emmekä pidä mitään työtä liian pienenä. Suhtaudumme kaikkiin samalla vakavuudella ja teemme työn aina parhaamme mukaan. Ennen sopimuksen lukkoon lyömistä, esittelemme aiempia töitämme.

Dronella kuvattu lampi  * Emme jaa tietojasi.

  Vastaamme aina 48 tunnin kuluessa viestistäsi

  Emme halua sinun odottavan turhaan ja ihmettelemään, aiommeko ottaa projektisi vastaan vai emmekö. Vastaamme pian ja sovimme kanssasi tapaamisen, jossa voit kertoa tarkemmin toiveistasi. Tämä tapaaminen voi tapahtua toimistollamme tai vaikka etäyhteydellä, jos se on sinulle parempi ratkaisu. Voit kirjata oheiselle lomakkeelle jo valmiiksi kysymyksiä tai toiveitasi työn etenemisestä.

  Ilmakuva ruskasta

  Avullamme saavutat parhaat ilmakuvat

  Ammattiylpeytemme vuoksi tarjoamme vain parasta. Tämä tarkoittaa sitä, että kuvien laatu on ehdotonta priimaa. Niin on myös tulostusjälki, jos päädyt ottamaan myös sellaiset kauttamme.

  Meillä on ammattilaiskäyttöön soveltuvat valokuvatulostimet, joilla saamme aikaan täydellisen kuvan, vaikka suoraan seinälle kehystettäväksi. Haluamme tehdä tämän helpoksi sinulle.

  Saat myös mukaasi muistitikun, jolle olemme ladanneet tilaamasi kuvat sähköisenä. Vaihtoehtoisesti voimme perustaa sinulle kuvapankin käyttämällemme palvelimelle, josta voit ladata haluamasi kuvat suoraan omalle laitteellesi. Vaihtoehtoja siis löytyy useampia, joilla kuvat voidaan sinulle toimittaa eikä sinun tarvitse hallita tekniikkaa täydellisesti, jotta pääset niihin käsiksi.

  Jos dronella kuvaaminen ja kuvien näkeminen innostaa sinuakin, autamme sinut mieluusti alkuun. Perustietämys ja kokeilun halu ovat hyvä alku kuvaamiselle.

  Mies lennättää dronea
  Mies tarkistaa dronen kuntoa
  Drone pilotti valmiina lennolle

  Asiakkaiden palautteet

  Asiakkaamme tietävät, saako dronella kuvata missä vain

  Halusin ehdottomasti ottaa perinteisen ilmakuvan lapsuudenkodistani ja mietin erilaisia ratkaisuja, kuinka saisin oikeasti hyvän kuvan. Löysin vahingossa tämän yrityksen ja täytin lomakkeen. Pian olimmekin jo yhdessä hoitamassa kuvaamista ja sain katsella vaihtoehtoja eri kulmista. Nyt minun seinääni koristaa tämä upea kuva.
  Ari
  Ilmakuva talosta
  Minulle tarjottiin maata ostettavaksi ja halusin nähdä, millaisesta paikasta on kyse. Tilasin yrityksen hoitamaan minulle hyvät kuvat koko alueesta ja sain juuri sitä mitä tilasinkin. Minulle selvisi kertaheitolla, mitä olin ostamassa ja se vaikutti kauppoihini. Suuret kiitokset!
  Anssi
  Kuvat maastosta
  Halusimme hieman erilaisia hääkuvia ja mieleemme juolahti, että mitäs jos ne otettaisiin ilmasta käsin. Otimme yhteyttä ja kuvaajalla olikin heti aivan huikeita ideoita toteutukseen. Kuvat onnistuivat todella upeasti ja ne koristavat seinäämme keräten ihmetyksiä ja kiitoksia.
  Miia ja Tino
  Hääkuvat

  Dronella kuvaaminen on todella monipuolista

  Kuvaajamme ovat voittaneet useita palkintoja töistään

  Drone-lennätys on melko kilpailtukin ala ja kaikki haluavat olla parhaita. Me koemme onnistuvamme siinä, koska ammattilaisuuden lisäksi toimimme ihmisläheisesti ja joustavasti.

  Kuvaajamme osallistuvat tilaisuuden tullen erilaisiin kilpailuihin ja tilaisuuksiin, joissa heidän on mahdollista näyttää osaamistaan ja saada lisää vinkkejä myös muilta osaajilta.

  Kuvauspalvelut ovat saatavillasi helposti ja nopeasti. Tulemme luoksesi tai tapaamme haluamassasi kohteessa. Voit myös antaa meille ohjat ja kertoa millaisia kuvia haluaisit saada. Me lähetämme sinulle hyväksyttäväksi erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi tai kertoa lisää ohjeita siitä, mitä haluaisit saavuttaa kuvien avulla. Vain mielikuvitus on rajana kuvausprojekteissa ja olemme innolla mukana toteuttamassa ideoitasi.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen