Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Miten valita drone aloittelijalle?

Miten valita drone aloittelijalle?

  • tehnyt
Dronella voi myös kuvata.

Dronet ovat niin suosittuja ja ne tarjoavat uusia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia videointiin ja valokuvaukseen. Millainen drone aloittelijalle on paras vaihtoehto? Ensinnäkin sinun täytyy ratkaista se, että mihin tarkoitukseen aiot dronea käyttää. Onko kysymyksessä pelkästään lentämisen ilo vai aiotko käyttää sitä myös kuvaamiseen? Kumpi tahansa onkaan kysymyksessä, on sinun ensin tutustuttava sen ominaisuuksiin ja käyttöön. Droneja on paljon erilaisia ja tarjolla on myös lisävarusteita.

Millainen drone aloittelijalle?

Droneja on eri kokoisia. Osa niistä on todella pieniä ja ne on tarkoitettu ainoastaan huvikäyttöön. Osa on myös suhteellisen nopeita, joten niiden kanssa on jopa mahdollista kilpailla kaveria vastaan. Kolmas vaihtoehto on kameradrone. Niiden kanssa on mahdollisuus kuvata. Kameradronejakin on vielä erilaisia eli sellaisia, johon kamera on jo sisäänrakennettu tai isompi drone, joka kykenee kantamaan isoja kameroita tarvikkeineen. Tämän jälkeen on vielä päätettävä sen hintaluokka.

Kouluttautuminen on myös tärkeä asia dronen käytössä. Tutustumalla tietoa meistä -sivuun, me kerromme, millaista palvelua voit meiltä saada. Kun koulutus on kunnossa, voit miettiä kaikessa rauhassa, haluatko dronen, jota voit kustomoida vai haluatko mieluummin sellaisen, joka on heti valmis käyttöön. Myös ratkaisevia tekijöitä ovat lentoaika, lentonopeus sekä lennätysetäisyys. Lisäksi niistä löytyy paljon muita ominaisuuksia, jotka ovat lähinnä mielipide kysymyksiä sekä enemmän pientä kikkailua.

Mitä lennättäminen vaatii?

Kun olet käynyt lennättämiseen liittyvän kurssin, olet oppinut säädökset sekä lakipykälät. Ne ovatkin lennättämisen tärkeimmät asiat. Sen jälkeen lennättäminen voi alkaa, mutta aina on muistettava säilyttää droneen näköyhteys. Erittäin tärkeää on myös se, että aloitat oman dronesi lennättämisen rauhallisessa sijainnissa eikä yleisellä paikalla. Vältä myös lennätystä pakkaskelillä tai kovalla tuulella. Ja yksi pieni, mutta tärkeä pointti on myös se, että hankit itsellesi erillisen vastuuvakuutuksen.

Avainsanat:
Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen