Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Paras drone kuvauskäyttöön

Paras drone kuvauskäyttöön

  • tehnyt
Paras drone kuvauskäyttöön on vakaa.

Siinä, missä harrastajien määrä on koko ajan lisääntynyt, ovat myös dronet tulleet yhä paremmiksi. Paras drone liikkuu ilmassa keveästi ja ohjaaminen on tehty helpoksi. Hyviä ominaisuuksia ovat myös kamerat ja niitä on yhä useammassa mallissa sisäänrakennettuna. Tärkeä piirre on se, että ilmassa saa kuvattua videoita, joten ammattilaiskuvaajien käsissä dronella saa hyvää ja mielenkiintoista kuvakulmaa myös uusia elokuvia ajatellen. Ammattilaisia kutsutaankin kuvaamaan mitä erilaisempiin tapahtumiin elokuvista yksityistilaisuuksiin.

Ammattilaisen paras drone

Huolimatta siitä, että moni drone on suhteellisen pienikokoinen, niihin on saatu mahdutettua hyvät kameraominaisuudet. Käytössä voi olla videokamera, lämpökamera tai jokin tehokas mittauslaite. Lämpökamera on todella mainio väline silloin, jos dronea käytetään kadonneen etsinnässä. Kameroissa esimerkiksi 48 megapikseliä tekee tarkkaa havainnointia, ja kun itse lennokissa on älykkäät sekä tehokkaat ominaisuudet, on niiden kanssa toimiminen todella nautinto. Parhaimmillaan lentonopeus voi nousta 72 kilometriin tunnissa ja akkukin kestää hyvissä droneissa reilun puoli tuntia täydellä latauksella.

Ammattilainen vaatii lennokiltaan erilaisia ominaisuuksia ja kykenee käyttämään sitä vaativissa olosuhteissa. Sen sijaan drone aloittelijalle on valittava eri perusteilla, sillä joskus liian vaikea lennokki aiheuttaa sen, että harrastus ei kauaa kiinnosta. Ammattilainen osaa myös arvostaa sitä, että lennokki kykenee kiertämään esteitä itsenäisesti ja jatkaa lentoaan normaalisti väistön jälkeen. Dronen käyttö on tällöin huomattavasti turvallisempaa ja jopa helpompaa. Kamerat tulevat kerta kerralta paremmiksi ja hyvä kuvan laatu tekee myös editoinnista paljon miellyttävämpää.

Lentoaika ja lentokorkeus

Lentokorkeus on täysin riippuvainen siitä, millainen lennokki on. Pienet ja halvat dronet kykenevät lentämään muutaman sadan metrin korkeudessa ja ammattilaisille tarkoitetut voivat mennä jopa 5000-7000 metrin korkeuteen. Näissä korkeuksissa perspektiivi on jo täysin erilainen ja yleensä hyvällä dronella lentokorkeus on 1-5 kilometriä. Lentoaika puolestaan riippuu siitä, minkä kokoinen lennokki on. Isompaan droneen saa isomman akun, jolloin se pidentää lentoaikaa. Pienillä lennokeilla kykenee 15-20 minuutin aikoihin, kun huippudroneilla vastaava aika on 30-40 minuuttia.

Avainsanat:
Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen