Ostoskorini :

OFFICIAL DJI ENTERPRISE DEALER

MCC blogi

 • DJI parantaa takuu- ja huoltotoimintaa

  DJI on satsannut viime aikoina paljon huolto- ja takuutöiden nopeuttamiseen ja on samalla ottanut uuden käytännön huolto- ja takuuasioissa käyttöönsä 3.5.2018 alkaen.

  Uusien ohjeiden mukaisesti, DJI laitteen omistavalla loppuasiakkaalla on jatkossa velvollisuus itse hakea laitteelle takuu- tai huoltotyötä varten RMA numeron, jonka perusteella laite järjestetään DJI:n takuuehtojen mukaisesti huoltoon Hollantiin tai korjaukseen sopimuksen mukaan.

  Nopein tapa saada laite huoltoon on toimia seuraavasti

  • Siirry DJI:n sivuilla RMA kaavakkeeseen tämän linkin kautta
  • Valitse sivuilta "online repair request"
  • Valitse sen jälkeen "Submit a repair request"
  • Siirryt loggaantumis sivuille, jonne pääset syöttämällä oman DJI tilisi tiedot
  • Paina tämän jälkeen uudestaan "Submit a repair request" ja järjestelmä pyytää täyttämään laitteen tiedot

  Sopimusasiakkaiden huoltotuki

  Tarjoamme yritys- ja ammattiasiakkaille huolto- ja asennuspalveluita jatkossakin kuten tähän asti. Mikäli yritykselläsi on huoltosopimus kanssamme, hoidamme mahdollisissa takuu tapauksissa laitteen huoltoon puolestanne sopimuksen puitteissa. Tällaisissa tapauksissa lähettäkää laite meille ja sisällyttäkää mukaan yrityksenne tarkat yhteystiedot ja palautusosoite sekä vikakuvaus. Palvelu on automaattisesti voimassa kaikille Enteprise tuoteasiakkaille ja sopimusasiakkaille, joiden kanssa on tehty palvelusopimus.

  Huoltopalvelut asiakkaan puolesta

  Mikäli olet kuluttaja-asiakas tai sinulla ei ole yrityksenä palvelusopimusta kanssamme, tarjoamme palveluna laitteen lähettämisen huoltopalveluun puolestanne seuraavasti:

  • Takuunalainen tuote:            65 euron palvelumaksu (DJI hoitaa lähetyksen ja palautuksen)
  • Ei takuu tai huoltolaite:       139 euron palvelumaksu (sisältää lähetys- ja palautuskulut)

  Huolto- ja takuulaitteiden lähetysohjeet

  Laite tulee toimittaa meille ehdottomasti joko Postin perille asti tuotuna pakettina tai Matkahuollon jakopakettina. Mikäli laite on toimitettu meille Postiin tai Matkahuoltoon noudettavaksi, veloitamme tästä 55 euron hakupalvelumaksun.

  Takuu- ja huoltolaitteiden toimitusosoite

  Dynamix Oy
  Kuoppatie 10a
  02300 ESPOO
  Puh. 040 5585 853

  Laita mukaan tarkat yhteystiedot ja vikakuvaus!

  201803/May
 • MCC siirtyy uuteen verkkokauppa-alustaan toukokuun lopussa

  Kerroimme jo aikaisemmin nykyisen verkkokauppa-alustamme ongelmista, jotka ovat aiheuttaneet mm. tilausvahvistusten ja seurantatietojen lähetyksissä merkittäviä ongelmia. Vika on saatu korjattua jo kuukausi sitten mutta toistuvien ongelmien takia päätimme nykyaikaistaa ja parantaa verkkokauppa-alustaamme.

  Uudistamme siis alustaamme parhaillaan ja tulemme avaamaan verkkokaupan uudella alustalla viimeistään toukokuun viimeinen päivä.

  Parantuneet varasto-, tilaus- ja toimitustiedot

  Uudistuksen myötä tilaus- ja toimitus informaatio asiakkaan suuntaan paranee merkittävästi. Lisäksi otamme käyttöön uusia ominaisuuksia, joista mainittakoon parantunut tuotehaku, tilausten ja lähetysten parantunut seuranta, tuotteen info-kortin laajempi sisältö, varastotilanteen parempi hallittavuus ja statuksen näyttö asiakkaan suuntaan sekä monenlaisia muita pienempiä uudistuksia.

  Uutta mielenkintoista tietoa, vapaasti saatavilla entistä enemmän

  Uudistamme myös toimintamalliamme siten, että pyrimme sisällyttämään verkkokauppaan mahdollisimman paljon alaan-, tuotteisiin-, tekniikkaan- ja ohjeistuksiin liittyvää informaatiota, jotta kaikki tieto olisi avoimesti ja vapaasti saatavissa suoraan sivuiltamme. Palaamme myös aikaisempaan tapaamme julkistaa jatkuvasti blogimme kautta mahdollisimman paljon mielenkiintoisia vinkkejä, testejä ja uutisia.

  Parempi saatavuus, laajempi valikoima, nopeammat toimitukset

  Virallisena DJI Enterprise diilerinä, meillä on nyt myös parempi mahdollisuus laajentaa erityisesti DJI tuotevalikoimaa kattamaan kaikki DJI:n tarjoamat tuotteet yhteistyössä DJI:n virallisen toimituskanavan kautta. Tämä tarkoittaa asiakkaalle sitä, että verkkokauppamme saatavuustiedot eli tuotesaldot tullaan kakkosvaiheessa päivittämään reaaliaikaiseksi, jolloin tuotevalikoima kattaa kaikki DJI tuotteet ja niiden reaaliaikaisen saatavuuden. Asiakkaan näkökulmasta tämä tarkoittaa entistä laajempaa tuotevalikoimaa, parempaa saatavuutta ja nopeutuneita toimituksia.

  Tuotepaketit ja hinnoittelu

  Tulemme tarjoamaan entistä parempia tarjouksia ja tuotepaketteja sekä lisäämään kampanjatuotteita. Suomen ensimmäisenä ja ainoana pelkästään drone ratkaisuihin ja laitteisiin erikoistuneena yrityksenä ja yli seitsemän vuoden kokemuksella, väitämme edelleen tarjoavamme Suomessa alan parasta asiantuntemusta.

  Uudistuneen verkkokaupan myötä pyrimme entistä kilpailukykyisempään hinnoitteluun ja samalla tarjoamaan tuki- ja laite informaatiota laajasti suoraan sivuiltamme tukeaksemme asiakkaitamme entistä paremmin ja vähentääksemme tuki- ja tuotekyselyiden määrää.

  Asiakastili täytyy perustaa uudelleen

  Nykyisten rekisteröityneiden asiakkaiden osalta uudistus tarkoittaa myös sitä, että asiakkaiden tulee rekisteröityä uuteen verkkokauppaan uudestaan. Tämä liittyy mm. asiakkaan tietoturvaan ja salasanoihin, joita emme syystä halua siirtää uuteen alustaan sellaisenaan.

  Lähetämme kaikille rekisteröityneille asiakkaille email kutsun jossa on linkki uuden verkkokaupan rekisteröintilomakkeeseen.

  Kesäkampanja uuden verkkokaupan kunniaksi

  Jos edessä on drone laitteen tai lisävarusteiden hankinta, meillä on sinulle hyviä uutisia. Uuden verkkokaupan auetessa, tulemme tarjoamaan kymmeniä tuotteita avajaishintaan vain rekisteröityneille asiakkaille.

  Täysin uudelle alustalle siirtyminen ei varmastikaan ole ihan läpihuutojuttu, joten odotettavissa on varmasti alkuhankaluuksia, minkä takia toivomme teiltä kärsivällisyyttä. Alusta pyritään testaamaan mahdollisimman hyvin ammattilaisen toimesta ennen avaamista.

  Anna palautetta ja voita DroneMax Mavic akkupankki

  Kerro meille ideoita, toiveita ja ajatuksia uuden verkkokaupan ominaisuuksien osalta 20.5.2018 mennessä. Anna siis palautetta mitä toiminnallisuuksia, ominaisuuksia, tuotteita, paketteja tai mitä mieleesi tuleekaan haluaisit nähdä uudessa verkkokaupassa.

  Arvomme kaikkien palautteen antaneiden kesken DroneMax Mavic akkupankin arvoltaan 159 €.

  Lähetä palaute sähköpostiin: info @ multicoptercenter.fi otsikolla MCC uusi verkkokauppa!

  Postia odotellessa - nähdään pian uudessa verkkokaupassa!

  201827/April
 • DJI julkistus 28.3.2018 - Dronefactoryssä artikkeli aiheesta

  DJI on 28.3 julkistanut mielenkiintoisia uutuuksia ammattipuolelle. Aiheesta voi lukea artikkelin Dronefactoryn blogista!

  201829/March
 • Grade suotimet Phantom 4 Pro dronelle

  Olemme saaneet varastoon grade harmaasuotimia Phantom 4 Pro mallin kameralle. Grade suodin on harmaasuodin jonka vaimennusalue on linssin yläosassa. Tämän tarkoitus on vaimentaa yleisesti ilmakuvauksessa vaivaavaa taivaan ylivalottumista. Testiemme mukaan suodin toimii erinomaisesti ja käytämme sitä jatkuvasti tällaisissa tilanteissa.

  Suodin on käännettävä eli suodattavan alueen voi asentaa perinteisesti ylös tai alas, mutta myös ihan sellaiseen asentoon kuin kuvaaja haluaa.

  Suotimet löytyvät verkkokaupastamme täältä!

  201812/March
 • Tilausvahvistukset kunnossa

  Pitkään vaivannut tilausten yhteydessä asiakkaan suuntaan lähetettävien tilausvahvistusten ja seurantatietojen vika on saatu viimein korjattua ja tilausvahvistukset toimivat normaalisti.

  Kuten aikaisemmin on kerrottu, olemme vaihtamassa verkkokauppa alustaamme täysin uuteen ja sen myötä tilausseuranta paranee merkittävästi. Pyrimme jo heti alkuvaiheessa saamaan SMS tekstiviestiseurannan käyttöön.

  201812/March
 • Olemme joululomalle 22.12 - 7.1

  Vietämme joululomaa 22.12 - 7.1.2018 välisenä aikana. Käsittelemme seuraavat tilaukset kuitenkin jo 2.1 alkaen.

  Hyvää Joulua ja kiitos kuluneesta vuodesta!

  Multicoptercenter

  201714/December
 • Pilottiliivejä nyt verkkokaupassa

  Teetettiin pilottiliivejä M-L ja Xl-Xl2 koossa halukkaille. Liiveissä Dronefactory logot sekä tekstit edessä ja takana! Klikkaa kuvia niin pääset kauppaan ostoksille!

  201705/December
 • DJI julkisti X7 elokuvakameran

  October 11, 2017 – DJI, the world’s leader in civilian drones and aerial imaging technology, today introduced the Zenmuse X7, the world’s first Super 35 digital film camera optimized for professional aerial cinematography. Designed to work seamlessly with the DJI Inspire 2 drone, the Zenmuse X7 delivers superior image quality, interchangeable lenses, and a new DJI Cinema Color System for post-production to give film and video professionals more creative freedom.

  “The Zenmuse X7 offers everything professional content creators need to make their aerial footage as stunning and vivid as they demand,” said Paul Pan, Senior Product Manager at DJI. “From the large Super 35 sensor to a new mount, lenses, and color system, the Zenmuse X7 gives cinematographers and professional photographers an unmatched set of tools that work seamlessly with the DJI Inspire 2 drone to capture high-quality footage that is easily integrated into projects shot with industry-leading handheld cameras.”

  Greater Expressive Freedom

  The Zenmuse X7 is equipped with a Super 35 video sensor featuring 14 stops of dynamic range for more detail in low-light conditions. Its low-noise image capture enhances grading flexibility by preserving details in both highlight and dark areas while enabling a shallow cinematic depth of field.

  To meet the rigorous requirements of filmmakers and television production professionals, the Zenmuse X7 captures the highest image resolutions ever for an integrated drone camera. It is capable of shooting 6K CinemaDNG RAW or 5.2K Apple ProRes at up to 30 FPS, as well as 3.9K CinemaDNG RAW or 2.7K ProRes at up to 59.94 FPS to integrate seamlessly into industry-standard post-production workflows.

  Enhanced Imaging Potential

  The Zenmuse X7 uses a dedicated aerial mount system, the DJI DL-Mount, featuring an ultra-short flange focal distance to carry prime lenses optimally. Available with focal lengths of 16 mm, 24 mm, 35 mm, and 50 mm, each lens has a maximum aperture of F/2.8 and is crafted out of carbon fiber, making them durable and lightweight for high-performance aerial cinematography with the DJI Inspire 2 drone.  

  To allow for advanced setting adjustment and fine-tuning, the 16mm lens is equipped with a built-in ND 4 filter, and the 24 mm, 35 mm, and 50 mm lenses feature a mechanical shutter.

  Higher Flexibility in Post-Production

  DJI has also introduced a new DJI Cinema Color System (DCCS) making the Zenmuse X7 an asset on every film set for movies, TV series, commercials, documentaries, and more.

  “For the Zenmuse X7, we took our color science to the next level,” continued Pan. “We consulted the world leading authorities in color science, Technicolor. With their guidance, our engineers developed an optimized curve for the X7 allowing more latitude without sacrificing image quality.”

  DCCS features a new D-Log Curve and D-Gamut RGB color space to give more flexibility and color options during the post-production process. The D-Log further extends the dynamic range, while the D-Gamut RGB color space preserves more color information to support the most demanding filmmaking scenarios, providing accurate color for quick and easy post-processing.

  The new EI Mode mimics the way a film camera works to help cinematographers capture as much information as possible in every scene while balancing the dynamic range and noise with different log curves for more flexibility during the post-production process.

  The Zenmuse X7 gimbal system weighs just 631 grams with the 16 mm lens. The DJI Inspire 2 has a flight time of up to 23 minutes with the Zenmuse X7. For more info about the Zenmuse X7, visit www.dji.com/zenmuse-x7.

  Price and Availability

  The Zenmuse X7 camera is priced at $2,699 USD. The 16 mm, 24 mm and 35 mm lenses will be available for $1,299 each, and the 50 mm for $1,199. Customers can purchase the Zenmuse X7 prime lens combo including all 4 lenses for $4,299. The Zenmuse X7 will start shipping in early November 2017 from store.dji.com, in DJI Flagship Stores and through DJI Authorized Dealers worldwide.

  201712/October
 • ParaZero turvasysteemi tulossa DJI Matrice 600:lle

  israelilainen turvavarusteiden valmistaja PareZero on tuomassa DJI M600 malliin uuden laskuvarjosysteemin, joka perustuu erilliseen kopteriin asennettuun pienoistietokoneeseen, joka tutkii laitteiston toimintaa ja laukaisee automaattisesti laskuvarjon vikatilanteessa.

  M600 mallia käytetään vaativissa ilmakuvauksissa ja se on DJI malliston painavin laitemalli toistaiseksi. Kalliiden kameroiden ja kolmannen osapuolen antureiden turvaamiseksi, ParaZeron järjestelmä tuo merkittävän parannuksen niin laite- kuin laitteen aiheuttamiin mahdollisiin henkilövahinkoihin pudotessaan.

  ParaZeron laitteisto on tulossa markkinoille syksyn aikana!

  201707/September
 • DJI tuo markkinoille Mavic Pro Platiniumin ja Phantom 4 Pro Obsidian mallit

  DJI on julkistanut odotetusti IFA messuille Berliinissä muutaman päivityksen nykyisiin malleihin. Mistään suurista muutoksista ei ole käytännössä kysymys, mutta tervetulleita nämäkin.

  Mavic Pro Platinium

  Uudistuneessa Platinium mallissa on kolme muutosta nykyiseen malliin. Ensinnäkin lentoaika, joka on pidentynyt 11 prosentilla 30 minuuttiin. Lentoajan lisäksi, Mavicin ääni on pienentynyt 60 prosentilla, joka on saavutettu uusien 8331 potkureiden ja FPC ESC moottorionohjaimien ansiosta.

  Viimeisin eroavaisuus on ulkonäkö, joka tässä nimensä mukaisesti Platinium mallissa on platinan värinen vaalempi harmaa.

  Uudistuneet potkurit ovat yhteensopivia myös vanhan mallin Mavicin kanssa!

  Phantom 4 Pro Obsidian

  Obsidian mallin suurimmat muutokset liittyvät ulkonäköön ja uudelleen suunniteltuun gimbaaliin, joka on nyt valmistettu magnesiumista ja suojattu sormenjälkikäsittelyllä ja eloksoitu.

  Toimitukset alkavat syyskuun lopulla ja Mavic Pro Platiniumin hinta on 100 euroa normaali mallia korkeampi mutta Phantom 4 Pro mallin hinta pysynee samana.

  201707/September
 • Dynamix Oy valittu pohjoismaiden ensimmäiseksi DJI Enterprise Diileriksi

  Lisää uutisesta Dronefactory.fi ammatti UAV kotisivuillamme oheisesta linkistä. Ilmoittautukaa samalla etusivun postituslistalle, niin saatte ajankohtaista tietoa, uutisia ja blogi-kirjoituksista tietoa suoraan sähköpostiinne.

  LINKKI UUTISEEN

  201721/August
 • Dronexpertin tuotteistukset - lopetamme myymisen

  Olemme useita vuosia myyneet Hollantilaisen Dronexpertin innovatiivisia tuotteistuksia Suomessa. Valitettavasti viimeaikaisten kokemusten valossa, emme pysty jatkamaan heidän tuotteistuksiensa myymistä jatkuvien viivästysten ja puuttuvien toimitusten takia.

  Lopetamme Dronexpert tuotteiden myymisen toistaiseksi, ennen kuin saamme heiltä selvityksen miten palvelua parannetaan. Mikäli olette kiinnostuneita heidän tuotteistaan tai käytätte heidän tuotteitaan, pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan heihin Hollantiin.

  Pahoittelemme asiaa omasta puolesta, mutta emme halua enää ottaa vastuita asioista, joihin emme voi vaikuttaa ja silti vastata asiakastoimituksista Suomessa jotka viivästyvät jopa kuukausilla.

  201716/August
 • Saapunut varastoon runsaasti Spark ja Mavic Pro lisävarusteita

  Nyt varastossa runsaastia uusia lisävarusteita Mavicille ja Sparkille. Lisäksi mm. Inspire 1 multikopteriin LED valosarjat ja paljon muuta.

  201707/August
 • DJI Spark radio-ohjaimen asennus ja käyttöönotto

  DJI Sparkin todelliset ominaisuudet tulevat esille vasta radio-ohjaimen avulla. Suosittelemme siis ehdottomasti radio-ohjaimen hankintaa, jos ette ole jo sellaista Sparkiin hankkineet. Radio-ohjaimen avulla Sparkin kantama laajenee radikaalisti ja kantaman laajemisen ansiosta yhteyden katkeaminen kopteriin ja kotiinpaluutoiminnon aktivoituminen vähenee tai poistuu kokonaan. Käytännössä omasta mielestäni Sparkia ei voi suositella käytettäväksi ilman radio-ohjainta turvallisesti ja niin että siitä saadaan kaikki hyöty irti.

  Radio-ohjaimen toimintaperiaate

  Selkeyden vuoksi kerrataan hieman radio-ohjaimen toimintaperiaatetta. Radio-ohjain liitetään älypuhelimeen WiFin avulla eli älypuhelin ja radio-ohjain muodostavat keskenään yhteyden. Tämä on huomattavasti luotettavampi yhteys, koska radio ja älypuhelin ovat toisissaan hyvin lähellä kiinni, toisin kuin älypuhelimen ja kopteri WiFi yhteydessä, jossa etäisyys vaihtelee ja kopteri menee hyvin helposti WiFi kantaman ulkopuolelle ja/tai saa häiriöitä muista WiFi laitteista.

  Radio-ohjain on kopteriin yhteydessä 2.4Ghz taajuudella, jonka kantama on jopa 2km Euroopassa. Vaikka taajuusalue on sama kuin WiFi verkossa, teho ja kantama sekä radio-ohjaimen ulkopuoliset antennit mahdollistavat normaalin sadan metrin kantaman sijasta mainitun noin 2 km kantaman.

  Radion paritus kopterin kanssa

  Oheisessa kuvassa näkyy radion napit, joista parituksessa käytetään kolmea nappia samanaikaisesti painettuna

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Ennen kuin yhdistät radio-ohjaimen tai teet mitään asetuksia Spark laitteeseen, suosittelemme tarkistamaan että laitteen ohjelmisto on ajantasalla ja lataamaan päivityksen ja asentamaan sen mikäli DJI GO 4 aplikaatio sitä ehdottaa. Ylipäätänsä päivitys on aina suositeltavaa tehdä jos ohjelmisto sitä ehdottaa. Muista ladata radio-ohjain ja multikopteri sekä älypuhelin täyteen, jotta ohjelmisto suostuu suorittamaan päivityksen.

  • Kytke Spark kopteriin virta ja anna laitteen käynnistyä normaalisti
  • Kytke radio-ohjaimeen virta
  • Paina Spark multikopterin akussa olevaa virtapainiketta 3 sekuntia niin kauan että äänimerkki aktivoituu ja status valot kopterissa vaihtuvat
  • Paina radio-ohjaimesta Pause (nro 8) + Fn (nro 2) + kustomointinappia (Nro 13 kuvassa - ohjaimen oikealla puolella, valokuvanapin alapuolella oleva nappi). Muista painaa nappeja samanaikaisesti, ei järjestyksessä
  • Radio-ohjain aloittaa parituksen ja ilmoittaa tihellä äänimerkillä kun paritus on suoritettu (tämä ei normaalisti kestä muutamaa sekuntia kauempaa)
  • Radio-ohjain on nyt paritettu laitteet kanssa ja olet valmis käyttämään Sparkia ohjaimen avulla

  WiFi yhteydet

  Jos olet käyttänyt aikaisemmin Sparkia vain WiFi yhteyden kautta älypuhelimella, huomioi että WiFi yhteys kytketään Spark laitteen WiFi yhteyden sijaan Sparkin radio-ohjaimeen. Älypuhelimessa tämä Wifi verkko näkyy Spark_RC-xxxxx nimisenä eli RC näyttää kyseessä olevan Radio-ohjaimen (RC) verkko eikä Spark multikopterin WiFi verkko.

  Päivityksistä

  DJI:n päivityksissä on lähes aina vähintään kaksi eri osaa eli multikopterin päivitys ja kauko-ohjaimen päivitys. Kumpikin päivitys tulee suorittaa mikäli DJI GO 4 aplikaatio tästä ilmoittaa. Yleisesti ottaen päivityksen jälkeen, suosittelemme aina uudelleen käynnistämään kaikki laitteet eli DJI Go 4 aplikaation, multikopterin ja radio-ohjaimen, näin varmistutaan että päivitys on suoritettu ja että muita päivityksiä ei ole ja laitteisto lähtee niin sanotusti puhtaalta pöydältä.

  Ylivoimaisesti suurin osa päivitysongelmista johtuu radio-ohjaimen ja multikopterin päivitysversioiden ristiriidasta. Jos toinen kahdesta on päivitetty mutta toinen on varustettu vanhemmalla versiolla, tyypillisin vika on, ettei videokuva näy Go 4 aplikaatiossa.

  Tarkasta päivitystarve aina ennen lentoa katsomalla Go 4 aplikaation vasemman puoleisesta päävalikosta (jossa ilmoitetaan lentokoneen status keltaisella tai vihreällä) ja sen ensimmäiseltä riviltä, joka ilmoittaa päivitystarpeen.

  Tyypillisiä yhteysongelmia

  Koska WiFi yhteyksiä käytetään monenlaisissa laitteissa ja erityisesti älypuhelimessa saattaa olla useita kymmeniä WiFi verkkoja "muistissa" ja asetukset laitettu "yhdistä automaattisesti" asetuksille, niin älypuhelin tutkii jatkuvasti WiFi yhteyksiä ja pyrkii vaihtamaan yhteyden vahvimmalla signaalilla varustettuun laitteeseen (tukiasemaan). DJI Spark laite on varustettu itsessään WiFi "tukiasemalla" samoin kuin radio-ohjain, jossa on omansa.

  Asennuksen yhteydessä, laitteita bootatessa WiFi yhteys usein katkeaa päivitettävästä laitteesta, jolloin älypuhelin automaattisesti hakee tarjolla olevan yhteyden ja yhdistyy siihen. Jos siis sinulla on langaton verkko käytössä ja et jostain syystä saa Sparkiin uudestaan yhteyttä, on syynä lähes aina se että älypuhelimesi on yhdistynyt takaisin langattomaan kotiverkkoon, jolloin sinun tulee uudestaan valita Sparkin WiFi yhteys, jotta saat laitteen takaisinkytkettyä.

  Vaikka tämä ei suoranaisesti koskekaan Sparkia, niin laitemalleissa kuten Phantom ja Inspire, älypuhelimen ja radio-ohjaimen välillä käytetään fyysistä USB kaapelia. Kaapeleiden ja liitäntöjen hyvin tyypillinen ongelma on likaiset liittimet tai vaurioitunut kaapeli. Jos siis et jostain syystä saa videokuvaa Go 4 aplikaatiosta laitteelta, tarkista ensin kaapeli ja puhdista liittimet tai vaihda kaapeli ja puhdista liittimet ja kokeile uudestaan.

   

  Tallenna

  Tallenna

  Tallenna

  Tallenna

  Tallenna

  Tallenna

  201704/August
 • Polarpron uusia lisävarusteita ja Mavic suodinkittejä saapunut varastoon

  Polapron uudet lisävarusteet nyt tilattavissa suoraan varastosta. Saimme mm. Mavic Prolle uuden Katana vakaajarigin, joka mahdollistaa Mavicin käyttämisen käsivakaajana.

  Uusia lisävarusteita mm. Mavicin älypuhelinteline, joka mahdollistaa älypuhelimen kiinnityksen Mavicin radio-ohjaimen yläpuolelle sekä Mavicin kameralukko, joka lukitsee kameran paikoilleen kuljetuksen ajaksi.

  Saimme myös rutkasti lisää Mavic Pro ja Phantom 4 Shutter Collection suotimia, uuden 12.9" tabletille soveltuvan aurinkosuojan sekä paljon muuta mielenkiintoista.

  Uudet lisävarusteet löytyvät kategorioistaan verkkokaupastamme!

  201724/July
 • Matrice M200 mallisto nyt tilattavissa

  Kauan odotettu uusi M200 multikopteri DJI:ltä on nyt tilattavissa tarjousten pohjalta.

  DJI:n Euroopan Enterprise tuotepuolen tukkuri on ilmoittanut meille, että ensimmäiset M200 mallit ovat saapuneet varastoon ja toimitusvalmiina. Kyseinen malli on M200 sarjan perusmalli, joka tukee yhtä samanaikaisesti toimivaa pääkameraa.

  Kaikki M200 sarjan mallit ovat säänkestäviä, varustettu kahdennetuilla kriittisillä komponenteilla ja IP43 luokiteltuja. DJI ilmoittaa laitteiden käyttölämpötilan olevan -20 ja 45 asteen välillä ja uusi akkujen lämmitystekniikka mahdollistaa myös pakkasolosuhteissa pitkät lentoajat.

  M200 on yhteensopiva X4S, X5S, Z30 ja Zenmuse XT lämpökameroiden kanssa. Lämpökameran kanssa käytettäessä tulee hankkia erillinen kiinnitysadapteri. Pääkameran lisäksi mallissa on vakiona FullHD tason FPV kamera, josta pilotti voi katsoa näkymään suoraan eteenpäin ja säätää TILT kulmaa näkymässä.

  M200 ei pysty varustamaan kahdella samanaikaisesti toimivalla kameralla tai yläpuolelle sijoitetulla kameralla. Tätä varten on malliston M210 malli, joka on tulossa elokuun lopulla. M210 mallista on tulossa myös RTK malli, joka pystyy muutaman senttimetrin paikannustarkkuuteen.

  Olemme tekemässä parhaillaan kaikista M200 malliston malleista Prodrone tuotteistuksia, jotka lisäämme verkkokaupan lisäksi uudelle ammatti UAV sivustollemme lähiaikoina (www.dronefactory.fi).  Prodrone mallistomme tarjoaa valmiiksi tuotteistettuja lentovalmiita ja testattuja ratkaisuja avaimet käteen periaatteella. Jo vuodesta 2013 alkanut konseptimme sisältää valmiin laiteratkaisun lisäksi aina laite- ja lentokoulutuksen, kehittyneet varaosa- ja huoltopalvelut sekä optiona laitteen lentovahinkovakuutuksen alan johtavalta toimijalta Hollannista, sovelluskohtaisen koulutusohjelman (lämpökuvaus, kartoitus, tarkastus jne.) ja mahdollisuuden varalaitepalveluun. 

  Kysy tarjous M200 laiteratkaisuista meiltä ottamalla sähköpostilla yhteyttä. M200 mallin toimitusaika on tällä hetkellä noin viikko.

  Luonnollisesti kaikki ratkaisumme kevyimmistä Phantom 4 pohjaisista laitteista aina M210-RTK ratkaisuihin ovat hankittavissa myös järkevällä leasing vuokrarahoituksella.

  201712/July
 • Uusi DJI Spark saatavissa suoraan varastosta

  Uusi DJI Spark löytyy suoraan varastosta tällä hetkellä peruspakettina ilman radio-ohjainta. Sparkista on julkistettu kaksi versiota, joista ns. Flymore kitti tulee jälkeenpäin markkinoille. Tällä hetkellä DJI on aloittanut ainoastaan Sparkin Alpine White peruspaketin toimitukset ja myöhemmin tulee eri värivaihtoehdot sekä Flymore kitit.

  Olemme tilanneet Sparkille useita mielenkiintoisia lisävarusteita mm. väritarroituksia, joilla halutessaan valkoisen kuoren voi vaihtaa haluamakseen väriksi.

  Lisävarusteiden osalta Sparkin radio-ohjain on suositeltava lisävaruste, jolla kantomatka pitenee huomattavasti WiFi yhteyden noin 100m kantomatkasta jopa 2 kilometriin. Radio-ohjain liitetään älypuhelimeen langattomasti joten kaapeleita ei tarvita ja kantomatka pitenee tällä ratkaisulla mainittuun kahteen kilometriin.

  Radio-ohjaimia on tätä kirjoittaessa hyvin varastossa ja varastosta löytyy myös varapotkurit, potkurisuojat, akut ja akun multilaturi, joka lataa kolmea akkua samanaikaisesti.

  SPARK VERKKOKAUPASSA

  201706/July
 • Juhannuksen aukioloajat

  Pidämme lyhyen vapaan juhannuksen tietämillä ja olemme poissa pelipaikoilta to-ma 22-26 kesäkuuta eli pitkän viikonlopun vapaalla. Sähköpostilla tavoittaa parhaiten ja pyrimme vastaamaan niihin normaalisti.

  Hyvää Juhannusta kaikille,

  Multicoptercenter

  Jan Lindberg
  Yrittäjä

  201720/June
 • Mavic Pro varaosia saapunut varastoon

  Viimeinkin saimme DJI:n Service Partner Pooliin tekemämme tilauksen jälkitoimitukseen jääneiden osien osalta sisään ja lisäsimme reilut kymmenen eri Mavic Pro varaosaa verkkokauppaan. Tarjolla on nyt myös kameragimbaali varaosana ja kunhan varaosatarpeet selkeytyy, niin tilaamme lisää varaosavalikoimaa sitä mukaan kun tarvetta on.

  Pystymme nyt huoltamaan perustarpeiden osalta Mavic Pro koptereita, joista on mennyt kameragimbaali, laskutelineet, moottorivarsi moottorilla sekä muutaman muun vian.

  Jos olette kiinnostuneita huollosta, laittakaa meille sähköpostia ennen kuin lähetätte laitteen huoltoon niin katsotaan etukäteen onko vikaa mahdollista huoltaa. Teemme myös samalla vakuutusyhtiölle tarvittaessa huollosta kustannusarvion.

  Mavic Pro varaosat löytyvät oheisen linkin kautta!

  MAVIC PRO VARAOSAT

  201720/June
 • Trafi tiedottaa

  Lukekaa uutiskirjeestä Trafin tiedote oheisesta linkistä:

  http://trafi.mailpv.net/a/s/95652126-6a739adab884dd447e655d515fa857dc/1889707

  201730/May
 • Insta360 Nano kamera nyt valikoimissa

  Ehdottomasti paras 360 kamera mitä olen testannut. Todella pienikokoinen, voidaan käyttää yhdessä iPhone 6 tai uudemman iPhonen kanssa tai itsekseen vaikka kädessä. Erinomainen 3K kuvanlaatu ja monipuoliset katselu- ja editointiohjelmat ilmaiseksi ladattavissa valmistajan sivuilta.

  Ohessa video moottorikelkkakeikalta. Kamera oli kiinnitetty hanskalokeron kanteen. Tässä videossa kuvanlaatu 1080p eikä 3K testin vuoksi. Vaikka kelkka täriseen rankasti, kamera pystyy hoitamaan kuvauksen esimerkillisesti.

  LINKKI VERKKOKAUPPAAN NANO SIVULLE

  Video on editoitu Insta360 STUDIO ohjelmalla, joka mahdollistaa editoinnin siten että määritetään mitä kuvakulmaa kulloinkin käytetään eli kyseessä ei ole kameran muistikortille suoraan tallentuva 360 video vaan erikseen editoitu video, joka näyttää mitä erilaisia mahdollisuuksia Nanon materiaalin editointi mahdollista.

  LINKKI VIDEOON

   

  201722/May
 • Mavic Pro Cinema Series suotimista

  Polarpron koko ensituotanto ko. suotimista on myyty loppuun ja ennakkotiedoista poiketen, uusi tuotantoerä on valmis vasta ensi viikolla jolloin tehdas saa lähtemään vasta ensi erän suotimia meille. Tilanne on elänyt tässä useita viikkoja ja olemme tiedustelleet tilauksemme perään useaan otteeseen, mutta emme pysty valitettavasti sen toimitusaikaan sen enempää vaikuttamaan.

  Kaikki ennakkotilaukset toimitetaan heti kun tavaraa saapuu varastoon. Sitä ennen tuotteesta voi tehdä ennakkovarauksia laittamalla tilauksen sisään. Saamme kaikki ennakkotilaukset toimitettua saapuvasta erästä.

  201705/May
 • DJI julkistanut useita odotettuja tuotteita

  Tänään 25 huhtikuuta DJI on julkistanut uusia tuotteita, joista kuumimmat kolme päätuotetta lisätty myös verkkokauppaan tänään. Ennakkotilaukset mahdollisia, tuotteiden saatavuudesta ei ole sen tarkempaan tietoa kuin että kaikkien pitäisi olla saatavilla Q2-2017 aikana.

  FPV lasit

  Cendence radio-ohjain

  Crystalsky näyttölaitteet

  Klikkaamalla oheisia linkkejä pääsette tutustumaan tuotteisiin verkkokaupassa!

  201725/April
 • D-Log ja LUTien käyttö ilmakuvauksessa

  Polarpro on tänään julkistanut uuden LUT ohjelmansa, jonka myötä ajattelin hieman käydä läpi uudestaan aikaisemminkin käsiteltyä aihetta eli LUT presettien käyttöä.

  Mikä LUT on?

  LUT eli Look Up Table on yksinkertaistettuna ennalta tehty värimääritystiedosto, jolla D-Log kuvaustilassa kuvattu videoleike voidaan värimäärittää ja sitä kautta näyttää visuaalisesti korkealaatuisena ja mahdollisesti erilaisilla korostetuilla väriefekteillä varustettuna.

  Sen sijaan että D-Log kuvaustilassa kuvattua videota aletaan värimäärittelemään käsin jopa tuhansien eri pienten asetusten kautta, LUT kirjastot tarjoavat ammattilaisten tekemiä LUT määrityksiä, joilla videoleike voidaan värimäärittää helposti ilman ammattiosaamista.

  Kuvattaessa D-Log kuvaustilassa, video näyttää harmaalta ja värimaailma on vaatimaton ja usein kontrastiton. Tähän on kuitenkin selkeä syy miksi videokuva halutaan tallentaa D-Log tilassa eikä esimerkiksi Cinelike asetuksella.

  Miksi siis kuvaisin D-Log asetuksella?

  Kuvattaessa kameran omilla asetuksilla, kamera tekee kuvamateriaaliin aina ennalta määriteltyjä asetuksia ja kuvan pakkaamista. Tämä rajoittaa jälkikäsittely mahdollisuuksia videoeditointi ohjelmassa. Aivan kuten kuvattaessa RAW valokuvia, D-Log profiilia mahdollistaa huomattavasti kehittyneemmät kuvankäsittelymahdollisuudet. 

  Samalla kamera rajoittaa videon dynaamista aluetta 8 aukkoon kun taas D-Log profiililla kuvattaessa, kamera käyttää koko 12 aukon dynaamisen alueen hyväkseen. Tämä tarkoittaa enemmän informaatiota tallenteessa, korkeampaa videolaatua ja laajempia mahdollisuuksia vaikuttaa kuvaan editoinnissa.

  Kuvaamalla D-Log asetuksella, videokuva tallentuu korkealaatuisempana ja mikä tärkeintä, sitä voidaan monipuolisesti editoida jälkeenpäin. LUTien avulla, värimäärittely editoinnissa on entistä helpompaa, koska esimääritelty LUT voidaan yksinkertaisesti aktivoida haluttuun leikkeeseen tai kokonaiseen videoon ja vertailla eri LUTeja ja valita haluttu.

  Aurora - Polarpro LUT ohjelmisto

  Polarpro on nyt tuonut markkinoille uuden Aurora LUT pakettinsa, joka sisältää 12 erimääriteltyä LUT asetusta. Kaikki LUTit on suunniteltu puhtaasti Mavic Pro tai Phantom 4 Pro D-Log alkuperäismateriaalien pohjalta ammattilaisten toimesta.

  Miten LUTia käytetään?

  Hieman videoeditointi ohjelmasta riippuen, LUTien käyttö on hyvin helppoa. LUT kirjasto ladataan ohjelmaan yleensä efektikirjastoon josta niitä voidaan käyttää sellaisenaan siirtämällä LUTi videoklipin päälle. Final Cut Pro X ohjelmassa esimerkiksi käytetään LUT kirjasto työkalua eli LUTien hallintaohjelmaa, johon käyttäjät voivat ladata erilaisia LUTeja ohjelmaan ja käyttää niitä videoleikkeissä. Lähes aina LUTin asetuksia voidaan muuttaa ohjelmassa eli vaikuttaa miten voimakas efekti on ja säätää yksityiskohtaisesti eri asetuksia jotta lopputulos miellyttäisi editoijan silmää.

  LUT kirjastoja voidaan sinänsä käyttää siis vaikka editointiohjelman sisäänrakennetun tai erillisen värimääritysohjelman avulla siten että LUT ladataan pohjalle jonka jälkeen sitä voidaan hienosäätää ohjelmassa.

  Workflow?

  LUTien käyttäminen ei pidennä tai monimutkaista videon editiointia lähes lainkaan, jos pitäydytään vakiosäädöissä. Siksi suosittelen aina käyttämään LUTia mikäli kuvattava materiaali menee julkiseen esitykseen ja siitä halutaan saada mahdollisimman edustava. Toisaalta, jos videota kuvataan omaan käyttöön, on varmasti aika turhaa kuvata D-Log asetuksella vaan valitaan mieluummin esimerkiksi Cinelike joka on jo sellaisenaan hyvin katselukelpoista kuvaa.

  • Kuvaa materiaali ja siirrä se normaalisti videoeditointiohjelmaan
  • Editoi video
  • Siirrä valmiista LUT kirjastosta esiasetettuja LUTeja klippeihin ja löydä sellainen joka sopii siihen fiilikseen mitä videolta tavoittelet. LUTien idea on nimenomaan pystyä luomaan videoon tietynlainen tunnelma, jota juuri sinä haluat tavoitella
  • Viimeistele video normaalisti

  Tutustu Aurora LUTeihin oheisten videoiden avulla

  LUT esittely

  LUT workflow

  Aurora LUTit tulevat verkkokauppaamme toukokuun ensimmäisellä viikolla. Hinta on 29e alv. 24% tai voit tilata sen suoraan Polarpron verkkokaupasta ja ladata koneellesi heti maksun jälkeen täältä!

  201724/April
 • PowerEgg - innovatiivinen uutuus

  Kuluneen vuoden ja 2016 syksyn aikana uutiset kopterimarkkinoilla olivat aika yksipuolisia, pois lukien GoPro Karman julkistus, joka sekoitti samalla myös hieman DJI:n pakkaa ja johti Mavic Pro mallin pikaiseen julkistukseen. Tämä aiheutti kuten kaikki varmasti ovat huomanneet Mavic Pro laitteiden ennenaikaisen julkistuksen johdosta DJI:lle tuotantolinjaongelmia ja vaikka julkistuksesta on jo puoli vuotta, Mavicien saatavuudessa on edelleen haasteita.

  Näyttökuva 2017-04-19 kello 22.15.27

  "laite odottaa latausasemassaan akun latausta ja lentotestejä päästään tekemään huomenna torstaina 20.4 - joten tämä artikkeli on alustava ja täydentää loppuviikosta lentotestien tuloksilla"

  Näyttökuva 2017-04-19 kello 22.14.13

  Powervision on itse asiassa Suomessa virallisesti majaansa pitävä, ymmärtääkseni kuitenkin täysin Kiinalainen yritys, joka on tuonut markkinoille todella mielenkiintoisen uutuuden - PowerEgg multikopterin. Pelkkä nimi, puhumattakaan ulkonäöstä ja laitteen todella innovatiivisestä ratkaisusta, herätti tämä meissä heti mielenkiintoa, varsinkin kun heiltä on tulossa myös muita uutuuksia, jotka sopivat nykyiseen ammattiratkaisukeskeiseen missioomme erinomaisesti.

  PowerEgg sopii mielestäni DJI Phantom 4 kategoriaan, tuoden kuitenkin hieman uutta ajattelumallia mukanaan. Jo ulkomuodosta on helppo huomata, että laitteen alle sijoitettu kamera on ajateltu varmastikin 360 kuvausta silmälläpitäen. Rungosta kuoriutuvat moottorivarret muistuttavat hieman banaanin kuorimista ja alle integroitu kamerasuoja sekä yläpuolelle piilotettu akkuratkaisu on mielestäni älykkäästi suunniteltu, rikkoen nykykopterien perinteiset suunnitteluperiaatteet.

  Mikä juju tässä laitteessa sitten on?

  Äkkiseltään täytyy taas kerran rehellisesti sanoa, että laite ei ominaisuuksien osalta tuo oikeastaan mitään ihmeellistä uutta (DJI on luonut niin korkeat vaatimukset uusille tulijoille, että haasteita on varmasti riittämiin muilla), mutta kaikki perusasiat on kunnossa ja laatu on kaikilta osin erinomaista, pakkauksia myöten - itse asiassa yksi tyylikkäimmistä mitä olen koskaan nähnyt, ml. itse laitteen design.

  Näyttökuva 2017-04-19 kello 22.15.40

  Laitteesta tekee erilaisen se, että Powervision on tuonut markkinoille PowerEgg Maesto ohjaustekniikan, jonka laitevalmistaja sanoo olevan markkinoiden ensimmäinen eleiden/liikeiden tunnistava ohjausjärjestelmä. Maesto systeemi siis on pieni pelikonsoleiden liikesensoreita muistuttava kauko-ohjain, jonka liikkeiden avulla hallinnoidaan kopterin liikkeitä. Järjestelmä mahdollistaa multikopterin erittäin helpon lentämisen ilman perinteistä radio-ohjainta tai esikatselunäyttöä. Mallissa on myös automaattinen nousu- ja laskutoiminto sekä pysäytystoiminto, jolla laite pysähtyy paikoilleen, vaikka hätätilanteessa jossa laite on menossa estettä kohti. Systeemi myös huolehtii ettei laite tule liian lähelle lennättäjää, pitäen turvaetäisyyden kaukosäätimen ja laitteen välillä. Lisäksi voidaan asettaa maksimaalinen etäisyys ohjaimesta rajaten tietoisesti kantomatkaa.

  Lentotilat

  PowerEgg on varustettu ennestään tunnetuilla lentotiloilla kuten Follow Me, Point of Interest ja CableCam tiloilla. Näissä tuskin on mitään ihmeellistä, oivia avustavia ominaisuuksia, jotka löytyvät jokaisesta hyvästä kopterista tällä hetkellä.

  Näyttökuva 2017-04-19 kello 22.42.43

  Kameran ominaisuudet

  Ilmeisesti valmistajan tekniset tiedot mallin osalta ovat päivittämättä koska niissä ei mainita 4K videokuvausta, joka on kuitenkin mainittu nettisivuilla useammankin kertaa. Kamera on 1/2.3" CMOS perinteinen pienikennoinen kamera, josta lisää lentotestin jälkeen tarkemmin.

  Huomenna lennetään ja lisätään kokemuksia tähän artikkeliin!

   

   

  201719/April
 • DroneFactory kotisivut avattu

  Olemme avanneet Dronefactory nimellä uuden ammatti UAV sivuston, joka keskittyy puhtaasti ammattiratkaisuihin, esitellen tuotteita, ratkaisuja, sovelluksia ja palveluita.

  Taustalla

  Uusi sivusto löytyy nimensä mukaisesti www.dronefactory.fi osoitteesta.

  Sisältöä tullaan lisäämään jatkuvasti lähiaikoina lisää erityisesti ratkaisu- ja sovellus aihealueisiin. Ideana on tuoda esille mahdollisimman kattavasti UAV ratkaisujen mahdollisuuksia eri sovelluksissa ja esitellä näitä sovelluksia yksityiskohtaisesti casestudy tavalla. Jokaisen sovelluksen loppuosassa on yhteenveto niistä laitesuosituksista joita suosittelemme ko. sovellusalueeseen.

  Lisäämme myös ensimmäistä kertaa vuokra-leasing hintaesimerkkejä sivuille suosituimpien laiteratkaisujen osalta. Nämä ratkaisut sisältävät aina täydellisen palvelupaketin ml. koulutus, varaosa- ja huoltopalvelut ja optiona valittavat laitteen lentovahinkovakuutukset sekä varalaitepalvelun.

  Toivoisimme rutkasti palautetta uusista sivuista, siis rehellistä ja aiheellista palautetta sivujen toimivuudesta, mitä sisältöä haluaisitte sinne ja muita mahdollisia toiveita, ruusuja ja risuja. Palauta kannattaa laittaa info AT dronefactory.fi osoitteeseen.

  Ensimmäiset palautteet on saatukin ja muutama kysymys on herännyt alkusivun videosta ja sen latausajasta. Selvityksen jälkeen kävi ilmi että video toimii joutuisasti Firefox selaimella ja Chromella, mutta jälkimmäinen vaatii viimeisimmän version toimiakseen oikein. Videon ei tulisi olla raskas alkuunkaan, koska se näytetään Youtube kanavana ja videot toistetaan heidän palvelustaan suoraan eli niiden ei tulisi lisätä sivujen latausaikaa.

  Latausajan osalta optimoimme vielä sivuilla olevia kuvia parhaillaan ja korvaamme suuria kuvia konvertoiduilla kuvilla mahdollisuuksien mukaan.

  Kiitos jo etukäteen palautteestanne!

  201706/April
 • Smartti - asiakaspalvelurobotti otettu käyttöön

  Olemme tänään ottaneet käyttöömme Smartti asiakaspalvelurobotin, joka vastaa automaattisesti yleisimpiin verkkokauppaamme koskeviin kysymyksiin. Järjestelmä on itseoppiva ja kehittyy ajan myötä tutkien yleisimpiä kysymyksiä ja ehdottaen niihin vastauksia.

  Smartti hallinnan kautta pystymme myös puuttumaan henkilökohtaisesti keskusteluun ollessamme paikalla ja auttamaan välittömästi löytämään oikeat vastaukset.

  Smartti palvelun ikkuna löytyy verkkokauppamme vasemmasta alalaidasta ja voitte jättää sinne kysymyksiä tällä hetkellä yleisesti verkkokauppaan liittyviin kysymyksiin. Lisäämme lähiaikoina vastauksia myös tuotekysymyksiin, joten jatkossa Smartin kautta voitte kysyä myös tuotteisiin liittyvää tietoa.

  Näyttökuva 2017-03-22 kello 11.12.14

  201722/March
 • SSL salaus lisätty verkkokauppaan

  Moni on kysynyt verkkokauppamme turvallisuudesta ja olemme eilen asennuttaneet SSL salauksen ja päivittäneet sivut sen osalta, joten nyt on SSL salaus verkkokaupassa ja ostaminen entistä turvallisempaa!

  201714/March
 • Matrice 200 UKK lisätty tuotesivuille

  Matrice 200 on erittäin mielenkiintoinen uusi DJI malli, joka tulee saataville DJI:n ilmoituksen mukaan toukokuussa. Käänsin UKK osion ja tein PDF dokumentin, joka selventää Matrice 200 ominaisuuksia kiinnostuneille.

  Matrice 200 kuuluu ns. DJI Enterprise tuotekategoriaan ja on sellaisenaan aina räätälöitävä tuote joka tarjotaan asiakaskohtaisten tarpeiden mukaan varustettuna. Jos olet kiinnostunut M200 sarjan laitteista, kerro meille tarpeesi käyttötarkoituksineen niin teemme teille tarjouksen laitteesta yksilöitynä Prodrone ratkaisuna.

  PDF UKK dokumentti löytyy M200, M210 ja M210-RTK mallien tuotevälilehdeltä tiedostot kohdasta. Linkki perusmalliin tässä.

  Matrice 200 yläpuolinen kamera-asennus Matrice 200 yläpuolinen kamera-asennus
  201713/March
 • Matrice 200 esitelty

  Uuden Inspire 2 mallin myötä jäi hieman hampaankoloon, miksi DJI ei suunnitellut mallia yhteensopivaksi muiden kuin X4S ja X5S kameroiden kanssa. Nyt tämäkin selvisi kun uusi Matrice 200 malli julkistettiin ja tätä kannatti odottaa, vai mitä sanotte seuraavasta.

  • Kaksoiskamerajärjestelmä / FPV kamera
  • Kaksoisakkujärjestelmällä lentoaika jopa 35 minuuttia
  • Monisuuntainen esteentunnistus ja yläpuolisen esteen skannaus
  • Kamera asennattavissa myös kopterin yläpuolelle
  • Kasaantaittuva runkoratkaisu
  • -20 asteen pakkasenkestävyys
  • Säänkestävä runkorakenne / vesitiivis
  • RTK valittavissa optiona

  Käytännössä voin tyhjentävästi sanoa yhdellä lauseella - tässä on kaikki mitä olemme odottaneet ammattikopteripuolelle!

  Erilaiset mallit

  Malleja on tulossa kolme. M200 on perusmali, M210 voidaan varustaa dual kameragimbaalilla tai yläpuolisella gimbaalilla ja M210-RTK on tarkoitettu tarkkaan kartoitukseen sisältäen RTK systeemin vakiona.

  Galleria

  Tässä muutama kuva uudesta Matrice 200 mallista. Toimitukset alkavat toisella vuosineljänneksellä ja toistaiseksi hintaa ei ole virallisesti julkistettu.

  M200 sarjan laitteet tulevat olemaan ns. Enterprise sarjan mallistoa mikä tarkoittaa, että laitteita saamiemme tietojen mukaan tulee myymään ainoastaan ammattitason toimittajat ja laitteiden hinnoittelu on tarjousperusteista.

  201726/February

Artikkelit 130 / 333

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12